Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nyaralás alatt súlytartás hogyan?

Nyaralás alatt súlytartás hogyan?

Figyelt kérdés

Ki hogy oldja/oldotta meg? ötleteket szeretnék kérni, tanácsokat, hogy hogy legyen jó a nyaralás anélkül, hogy a súlyom körül forogjon minden gondolatom?

Mivel már csak súlytartón vagyok, néha itthon is megengedek magamnak naponta valami édességet (már csak azért is, mert figyelem, hogy egy-egy ilyen "bűnözés" után hogyan változik a súlyom) de oda nem vihetem (és nem is akarom) a mérleget, hogy minden nap nézegessen hogy mennyit híztam/fogytam...Meg ugye ott a strandon a sok finomság, pizza,fagyi, gondolom mindenki tömi majd magába én meg csak nézem... :S Kicsit félek, hogy emiatt nem lesz olyan felszabadult a nyaralás...

Ti mit gondoltok, hogyan oldjam meg, vagy ti hogyan oldjátok/oldottátok meg ezt a problémát?

2012. aug. 2. 17:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egyel csak mertekkel.
2012. aug. 2. 17:51
 2/11 anonim ***** válasza:
Mi mindig vízközelbe megyünk és sokat úszunk, túrázunk :)
2012. aug. 2. 17:52
 3/11 A kérdező kommentje:
tenger lesz :) úszni fogok, sétálni meg túrázni is szeretek, meg fogok is...
2012. aug. 2. 17:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha lesz konditerem,akár egy fél órát futhatsz/biciklizhetsz is. Vagy ha sokat úszol,mászkálsz a városban akkor szinte bármit ehetsz..( jó nem 3 tányér pacalpörkölt,de gondolom tudod te is..)
2012. aug. 2. 17:57
 5/11 anonim ***** válasza:
Amúgy meg naponta mérni magad hülyeség. Heti 1x maximum evés előtt, wc után ruha nélkül. Nah úgy már jó az eredmény.
2012. aug. 2. 17:57
 6/11 A kérdező kommentje:

de az evéssel lesz gondom...

Félek, hogy belém bújik a kisördög és majd ennék mindent amit meglátok! :(

gondolom mozgásnak elég a sok séta+úszás!?

2012. aug. 2. 17:58
 7/11 A kérdező kommentje:
nemhogy naponta, hanem naponta 1000x állok a mérlegre... tudom, hogy ez már beteges, de remélem ez az 1 hét nyaralás (hogy nem lesz mérleg) "kigyógyít" ebből a méregetésből!
2012. aug. 2. 18:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Én nyaralás közben szoktam fogyni :D Kempingezni megyünk mindig, nincsenek cukros üdítők, nincs nasi, nem anyuci mennyei főztjét zabáljuk kétpofára, hanem konzerv stb... 1 hét alatt 1 kilót tartósan fogytam múltkor is :D Már várom az ideit :P
2012. aug. 2. 18:17
 9/11 anonim ***** válasza:

Nyaralás alatt nincs fogyókúra, se súlytartó étrend, se semmi ilyen jellegű kötöttség.

Nyaralás alatt pihi van, kikapcsolódás, lazítás, stb.

Ha az év többi részében rendben az az étrend, akkor ez az 1-2 hét (az 52-ből, ez csak 2-4%!) kifejezetten jót fog tenni.

Ha meg amúgy nincs rendben az étrended, akkor úgyse ér semmit ez a pár hét.

2012. aug. 2. 18:18
 10/11 anonim ***** válasza:

halak rizzsel, zöldkörettel, roston csirke salival, gyros max a hasáb helyett is zöldeket kérsz, fagyi is belefér meg palacsinta pl túrós-gyümölcs

vigyél teljes őrlésű kenyeret, zabpelyhet, tonhalkonzervet reggelire

2012. aug. 2. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!