Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Súlytartás esetén ugye nem...

Súlytartás esetén ugye nem nagy gáz ha összejön egy ilyen hét?

Figyelt kérdés
Sikeresen lefogytam és már csak súlyt tartok, néha (hetente v kéthetente engedek a csábításnak és eszek amit megkívánok, ezen kívül odafigylek). most viszont összejött egy olyan hét, hogy egy zabálós nap, két diétás, aztán megint 1 zabálós (szülinap van itthon és képtelenség ellenállni ennek a sok finomságnak), majd megint két nap diétám lesz, aztán szombaton még egy szülinap... ilyenkor nem tudok és nem is akarok ellenállni mert az kínzás. De ugye ez zsírban nem fog lerakódni? mert azt tudom h a súlyom több lesz a megkötött víztől, plusz most kell, hogy megjöjjön és amúgy is ehetnékem van egész nap... Szóval ha ezt nem csinálom gyakran akkor nem fogok visszahízni ugye?
2012. jún. 13. 11:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem két ilyesmi hét volt egymás utána, szerencsére nem híztam, szóval szerintem neked sem lesz gond!
2012. jún. 13. 11:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem mindennap zabálsz annyit egymagad mint egy egész hadsereg akkor nem fogod visszaszedni. Csak mellette a sport ne maradjon el.
2012. jún. 13. 11:39
 3/4 A kérdező kommentje:
nem minden nap, csak minden harmadik nap ezen a héten :D de tényleg sokat!!! A sport természetesen megy minden nap 1 óra, az nem maradhat el! :)
2012. jún. 13. 11:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor azzal "kompenzálok", hogy duplán mozgok. Édesség kell? Egyed! De akkor ne legyél rest kétszer annyit bicajozni. Valamit valamiért. Mondom én magamnak:)
2012. jún. 13. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!