Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Duci (lányok)! Néztek már...

Duci (lányok)! Néztek már terhesnek titeket? Hogyan reagáltatok? Írjatok paramétereket is.

Figyelt kérdés

Nekem ma volt egy ilyen incidensem, először életemben, és nagyon mellbe vágott. Én 176cm/75 kg vagyok. Szóval úgy gondolom, eddig úgy gondoltam, hogy igen, elhízott, de mégsem annyira drasztikusan, hogy ezt egy ilyen tapintatlan megjegyzéssel a tudtomra kelljen hozni. De mostmár nem tudom, hogy mit gondoljak, nagyon letaglózott ez most engem. És, hogy még égőbb legyen a szitu, 20 másik ember előtt verték a fejemhez ezt... De nem igaz, hogy valaki nem tudja azt megkülönböztetni, hogy ki kövér meg ki várandós? És egyébként is, honnan veszik tök idegen emberek a bátorságot, hogy engem "térítsenek"? Senkinek semmi köze a testemhez, a kinézetemhez, hát nem?!

Hasonló sztori?

2012. júl. 29. 01:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

én 176/63 kg. Az a pár kiló felesleg mind a hasamra mászik. És így nyáron kb az elmúlt héten vagy öten megkérdezték. Amúgy teljesen vékony vagyok és csak rendes ruháknál gondolják azt. pl szoknya + blúznál nem.

Szerintem ez nem is nekem gáz, hanem nekik, csak szerintem ezek a gyenge felfogásúaknak nem jut el a tudatukig. Ha valakiben nem vagyok biztos nem kérdezek rá. Ezek meg mind ilyen debilek. hogy "gratulálok" meg "csak nem" én meg: "csak nem". Olyan szarul esik, elmondani sem tudom. Elkezdtem felülésezni, mert ez úgy rombolja az önbizalmam, pedig egyáltalán nem vagyok kövér, csak ezeknek az az ideál amit a Cosmopolitan címlapján látnak. Elég gáz, hogy egy vékony fiatal nőt leterheseznek, mert nem vagyok anorexiás. Mikor 52 kiló voltam mindenkitől azt hallgattam, hogy "jaj de sovány vagy". Kezdem kib...szottul unni.

2012. aug. 16. 12:26
 12/13 anonim válasza:

164cm 56kg

20 éves vagyok, de nagyon babaarcú

Van egy kabátom ami eléggé testre feszülős és hosszított is. Villamoson akarták átadni a helyet, mert hogy terhes vagyok. No comment. Rohadt szarul esett. Oké fázós vagyok és volt rajtam két vékony pulóver, de nem vagyok terhes -.-“

Ugyanebben a kabátban megjegyezte egy pasi is....

Kedvenc meleg kabátom volt, aminek az ára egy vagyon, de többet nem veszem fel. :(

2019. dec. 19. 18:08
 13/13 anonim válasza:

SZóról szóra ugyanez vagyok mint a 8-as válaszoló. 163 cm 64 kg és nagyjából a felesleg 80%-a a hasamon tanyázik. Gondoltam ma a nagy melegbe nfelveszek egy szellős ruhát (ami mell alattól bővül) hát tőlem is megkérdezték kisfiú vagy kislány lesz -.-

Első alkalom, hogy ilyenbe beelfutottam és nagyon rosszul esett.

Szeretnék fogyni, de a has problémán sajna az se fog segíteni mert 51 kilósan amikor át lehetett fogni a karom két ujjal olyan vékony volt, a hasam akkor is hurkás volt :DDD Kéeps lennék mindenhol csontkollekció lenni a hasam akkor is egy gömb lenne xD

2022. jún. 17. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!