Duci (lányok)! Néztek már terhesnek titeket? Hogyan reagáltatok? Írjatok paramétereket is.
Nekem ma volt egy ilyen incidensem, először életemben, és nagyon mellbe vágott. Én 176cm/75 kg vagyok. Szóval úgy gondolom, eddig úgy gondoltam, hogy igen, elhízott, de mégsem annyira drasztikusan, hogy ezt egy ilyen tapintatlan megjegyzéssel a tudtomra kelljen hozni. De mostmár nem tudom, hogy mit gondoljak, nagyon letaglózott ez most engem. És, hogy még égőbb legyen a szitu, 20 másik ember előtt verték a fejemhez ezt... De nem igaz, hogy valaki nem tudja azt megkülönböztetni, hogy ki kövér meg ki várandós? És egyébként is, honnan veszik tök idegen emberek a bátorságot, hogy engem "térítsenek"? Senkinek semmi köze a testemhez, a kinézetemhez, hát nem?!
Hasonló sztori?
valszeg jót akart,nem sértésnek szánta.
amúgy meg tényleg van egy olyan fajta elhízás,ami úgy néz ki,mintha terhes lenne.
a hasuk elejére híznak ők.
huu hát nekem ilyen még nem volt, de egy sztorim van
én kövér voltam 165/80 és hamar lefogytam koplalással (tudom, tudom) olyan 40 kilósra, és egyik nap jöttem haza és anya a nyakamba ugrott és bőgött, nem értettem..
azt mondta h felhívta ofő hogy akármibe tud segíteni, van ilyen meg olyan orvos ismerőse, kérdezte h miért, mert biztos rákos vagyok...
nos ez kellemetlenebb volt...
Többször is előfordult, 163/64 kg. Ráadásul olyan típus vagyok akinek a felesleg a hasára megy, anyukám is ilyen Észrevettem, hogy legtöbbször akkor fordult elő, hogyha ilyen jellegű felső vagy ruha volt rajtam. Úgyhogy az ilyeneket azóta kivontam a forgalomból:
Nagyon kellemetlen volt, pedig én már korban is ott vagyok, hogy szülhetnék. Egyszer a boltban várakoztam, hogy sorra kerüljek, mikor az eladócsaj megkérdezte, hogy hányadik hónapban vagyok. Én meg csak bámultam rá, hogy ilyen kövér lennék. Máskor pedig a munkahelyemen kérdeztek rá és hallottam már, hogy a hátam mögött is terjesztették. Mérges voltam, mert én nem vettem észre, hogy ennyire kövér lennék. Azóta leadtam 4 kg-ot, de sajnos így is a hasam a gyenge pontom, de legalább a derekamon már nincs felesleg. A kismama szabású felsőket lecseréltem az enyhén karcsúsítottakra.
Én 165 cm és 65 kg voltam, 10 kiló felesleggel. Nem mondanám hogy ez olyan nagy kövérség, arányosan vagyok hájas, de leginkább a hasamon, főleg ha teleettem magam (azóta teszek ellene). "Barátnőm" szokta poénból kérdezgetni hogy hányadik hónap meg terhes vagyok-e, de nagyon szarul esett...
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!