Hogyan tudnék zsírból izmot "növeszteni"?
Elegem van már abból, hogy akárhova megyek csúfolnak, stb. Mivel egy elég kicsi faluban élek, és nem tudom megengedi magamnak, hogy hetente többször bejárjak a konditerembe, vagy akárhová, ezért még futni is hajlandó lennék, annak ellenére, hogy nagyon utálom.
Szeretnék izmosabb lenni. Jó lenne, ha nem azért néznének meg az utcán mert nagyobb a fenekem az átlagnál, hanem azért mert csinos vagyok.
Bevallom őszíntén éppen most vagyok túl egy két hetes "fogyasztószer-kúrán". Csalódtam benne, de nem voltam meglepve. Csak 4-5 kg-t fogytam, ami ugye alig látszik meg.
Nem szeretnék több olyan szert vásárolni, mert rájöttem, hogy tényleg csak pénzkidobás.
Eléggé el vagyok keseredve. De ez senkit sem érdekel. :)
Szóval csak tippeket szeretnék kérni. :)
rossz hír hogy valószínűleg azzal a fogyasztó izével izomból fogytál.
Kocogás a jó zsírégető mozgás. hetente 5ször, napi 1 óra, és mellette szálkásító diéta. Én mellette végeznék még heti 2-3 alkalommal súlyzós edzést is. otthon simán lehet, nem kell ehhez kondi.
És tisztázzuk: zsír nem fog átalakulni izommá. Max növesztesz izmot a zsír alá és diétával, zsírégető mozgással elégeted az izmodra nőtt zsírt.
De ez nem 2 hét lesz.
A súlyzós edzés mindneképp kell mert én futással oké hogy fogytam de mivel nem volt alattam zsír és nem lett olyan szép tónusos, feszes alakom. most amióta súlyzózom már kezdek úgy kinézni ahogy elképzeltem. de melette még mindig futok is.
Sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz. Mármint, hogy izomból ment le...Nem tudom, hogy ez számít-e valamit, de nem érzem magam gyengébbnek. Na mindegy.
Mivel súlyzózol? Akármi megteszi? (Mint mondtam nem állok túl jól agyagilag, és nem akarom a szüleimet még ezzel is szekálni).
Sejtettem, hogy nem két hét lesz. :) Azonban úgy érzem, hogy fel vagyok rá készülve. Nem akarom depisen leélni az életem.
A kocogás azt hiszem megoldható.
Köszönöm a válaszod! :)
Látom nagy a sötétség, sajnos...
Olvasd el a Sárga kapszula c. könyvet, ingyenesen letölthtő.
Én 2 db 3 kg-os súllyal edzek. nekem az elég nehéz. 1-1,5 órán át edzek keményen és utána 2 nap pihenőnapot tartok. Abban a két napban mehet a kocogás, még jót is tesz az izomláznak, hamarabb elmúlik. Persze nem szabad túlerőltetni de a kényelmes tempós kocogás az nem fogja megerőltetni.
Ha nincs otthon súlyzód, akkor mehet önsúlyos edzés is. Nem olyan hatásos szerintem, de az is sokat ér!
Lényeg hogy addig csináld amíg bírod. És ha pl a jobb lábadra 20 kitörést csináltál, akkor a balra is ugyan annyit csinálj.
A futás egyébként nálam már hozott eredményt 2 hét után is, de feszes tested akkor lesz ha mellette edzel is. Futás viszont kell ahhoz hogy a szírt lepucolja.
zsírmentesítéshez pedig elengedhetetlen az olyan étrend ami minőségi szénhidrátot, és tápanyagot tartalmaz. Cseréld le a kenyeret teljes kitörlésűre. a fehér kenyér egyből zsírba megy a teljes kiőrlésű viszont lassan ad energiát. Cukrot én pl teljesen elhagytam az étrendemből. pár nap után nem is hiányzik, de addig függő voltam.... rafinált dolog ez a cukor.
Ha már ezen a kettőn változtatsz és nem eszel agyba főbe tésztát tésztával, akkor már sokat fogsz elérni.
Nem fogyókúra kell hanem életmód váltás. olyan életmód amit tudsz követni a későbbiekben is. Sok zöldség, hús, minőségi szénhidrátok.
ja, és persze napi 3 liter víz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!