Ha az elmúlt héten nem mozogtam, de a diétát tartottam, akkor honnan fogyhattam? Izomból vagy zsírból?
Figyelt kérdés
2012. jún. 16. 07:10
2/4 anonim válasza:
Elvileg ha elég fehérjét ettél akkor izomveszteség minimálisnak kell lennie.
3/4 anonim válasza:
Fogytál, zsírból. Az anyagcsere gyorsul a mozgás miatt, de ha 1 hétig nem sportolsz amiatt nem lassul le. 2 hét szünet után viszont már lassulhat.
Ha a diétában van kcal deficit fogytál, zsírból. Csak nem annyit mint ha sportoltál volna
4/4 anonim válasza:
Egy hét alatt leginkább sehonnan.
Ettől még nem lesz bajod, persze a minél több mozgás az fontos, nem csak a fogyás szempontjából.
De, ha most vizsga, vagy bármi miatt ez kicsit felborul, azért még nem kell kétségbe esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!