Mi a fenéért hízom? 140 kilóról fogytam le 70 re, egy ideig tartottam egy évig a 70-75 öt, de most, hízom.
naponta hízom egy csomót, holott mindent megteszek hogy ne hízzak. Görkorcsolyázom, és kerékpározom, ezen felül megiszom egy nap 2 liter vizet is. az eredmény pedig hogy székletem is alig van, és a kilók rakodnak fel...
tegnap ettem:
reggelire 4 puffasztott rizs magában.
majd egy alma.
elmentem görkorcsolyázni, keményen, nem lassan, hanem beleaadtam mindent, és kb 1 óráig csináltam.
majd hazajöttem megettem egy zacskó pászkát, ami 190 kcal egy zacskó.
ezután mentünk az örsre úton megettem fél banánt, az örsön vettünk a kínaiba, zöldség gombócokat, meg tofu salátát, ennek a felét én, a másikat a testvérem ette meg.
Nagyon kis adag volt. Ezután sétáltunk 30 percet a buszmegállóig, és beszélgettünk.
otthon, ettem még 5 szelet puffasztott rizst, és egy pár szem győri édes kekszet. kb 10 et. ezt ettem egész nap. iszom mint az állat, és reggel székletem megint nem volt, pedig salvus vizet is iszom. 80.8 kilót mértem, holott előző nap csak 80.3 voltam... nem tudom mit tudnék csinálni, de nagyon unom...
mellesleg ezt az étkezést csak most kezdtem. idáig volt hogy rizst, és sok zöldséget ettem. hátha úgy megy... nem ment... ugyan az volt az eredmény... valaki könyörgöm segítsen, mert idegileg nagyon kivagyok emiatt...
F
Lehet, hogy már tudat alatt, tiltakozol, az étrended ellen.
Próbálj ki valami más diétát, olyat, amiben nem szerepel a banán és a győri keksz!
A 30 perc séta pedig egyenlő a 0- val. Pláne ha előtte és utána is ettél.
bakker!
hol van a fehérje?
a lényeg,az alfája és omegája az egésznek.
te szénhidráton élsz csak?
csoda,hogy eddig nem volt bajod.
fehérje nélkül 18as tzs?
köhöm:D
és hol,mivel mérted?
ha ennyire vágnád,akkor nem kérdeznél.
egyébként amit leírtál-diéta alatti fehérje csökkentés-azt nevezik totális öngólnak.
A válaszaidból kitűnik, hogy nagyon stresszes vagy.
Evvel a problémával, tényleg orvoshoz kellene fordulnod, mert később már nemcsak a testalkatodra fog kihatni.
Egyébként, ha néha megeszed a csirkemellet, te is ugyanolyan dögevő vagy.
A 30 perces sétád pedig, semmi. Ahoz, hogy eredményt érj el, min. naponta 1 óra emelt tempójú séta szükséges.
Testmozgás után 1 órával szabad csak étkezni, mert különben, többet árt, mint használ.
A kínaiban vásárolt zöldséggombóc pedig, nem fogyaszt, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!