Este hány óra után nem lehet enni?
Nem órára megy. Az a lényeg, hogy amikor lefekszel, már ne legyen nyomás a hasadban (rá tudjál feküdni).
Milyen változásról beszélsz? Ha fogyni szeretnél, napi néhány óra séta, vagy egy óra futás már használ valamit - HA nem eszel többet utánuk. Merthogy kissé éhesebb leszel ilyenkor...
a lényeg az utcso kaja minimum fél órával a lefekvés elött legyen. ez gyerekeknél is lényeges.
igen napi 1 óra intenzív mozgás.
én mondjuk megszoktam hogy a párom 6-ra jön haza, akkor eszünk és ha utána nagyon éhesek vagyunk max egy joghurt.
Ennél butább válaszokat nem olvastam még ezen az oldalon.
Figyelj! A lényeg hogy 6 után ne egyél szénhidrátot, fehérje mehet, pl sovány túró, vagy épp sovány hús, zöldséggel, lefekvés előtt közvetlen egyél utoljára. A szervezetnek szüksége van éjjel tápanyagara, hisz 8 óra alvás esetén minimum 4 órán át tápanyag nélkül marad, ezért fontos hogy reggel is egyél, közvetlen amikor felkelsz, és az tartalmazzon szénhidrátot is!!!
Heti 3x 1 óra intenzív súlyzós edzés és mindennap 1 óra aerob edzés + DIÉTA = érdemi, látványos, minőségi zsírvesztés
Úgyvan, bárki bármit mond, kell enni lefekvés előtt, csak szénhidrátot nem, mivel mozgás nélkül a szervezet már nem igényel belőle energiát. Fehérjét és zsírt kell fogyasztanod (természetesen csak jó zsírokat, Omega3,Omega6) Ezek fontosak az éjjszakai optimális hormontermelődéshez.
A növekedési hormon zsírlebontásban betöltött szerepe pl. kulcsfontosságú. Ezért lefekvés előt: halolaj, lenmagolaj, Omega3,6 kapszula, de minimum dió, mogyoró, tökmag ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!