Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha valaki elhagyja a főtt...

Ha valaki elhagyja a főtt ételeket, attól lehet valami baja?

Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 21:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Amit irsz, az egyserüen hülyeség: "A hideg kajákban az a rossz, hogy az ember nem érzi, hogy evett. De egy normális meleg ételnél egy kis tányérral is jól lehet lakni. Sokkal egészségesebb."

A hideg (én ezalatt a nyers zöldségekböl állókat értem) kajákkal jobban jól laksz, HA RENDESEN megrágod, ha csak behabzsolod, akkor nem. (A hideg kaja nem kenyér sok vajjal meg vastag szelet szalámival és sajttal )

A meleg ételek - ez alatt mit értesz? nemek a megfött ételeket - mivel nem nyersek, ezért könnyebben lenyelhetök, jobban felszivódnak, ezért több tápanyagot veszel magadhoz, mint ha ugyanaszt nyersen ennéd. Nem tudom, mi az, amitöl egy kis tányárral is jól laksz, de szerintem alig van olyan ember, aki fött ételböl kevesebber eszik, mint egy rendes nagy tányérnyit.

A nyers élelmiszerek egészségesebbek, mert még van bennük vitamin, rostanyagok és nem csak megtömik a hasadat.

2009. júl. 16. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!