Zöldséges rizsből egy kistányérnyi mennyiség fogyókúra alatt "halálos"?
Vagy egyek inkább 2 szelet piritóst, fogyikenyérből? :/ Melyik legyen? A kenyér szeletenként 42 kcal. Ma még nem ettem, nem is akarok többet.
Szerintetek?
az ordenáré válaszokat felejtsd el!
enni kell,minimum napi 3x,de nem mindegy mit.
ha nincs rá anyagi háttered,hogy minden nap friss zöldség,gyümölcs és párolt kaják kerüljenek asztalkádra,akkor csak a kenyeret és cukrot hagyd el teljesen.minden másból a régi adagjaid felét edd meg.tésztákból,burgonyás ételekből meg a negyedét.
mozogj napi 45-60 percet-idővel ezt növeld-,szabad levegőn,vagy nyitott ablaknál,igyál 1,5-2 liter vizet vagy cukor és E betű mentes teát naponta, és lassan de biztosan,éhezés nélkül le fogsz fogyni.
nekem beválik.
ja és a rizsecske zöldséggel mehet,nem halálos fogyikúra szempontjából
(ez lemaradt,bocs)
OMG, fogyikúra, rizsecske, asztalkád
az oviban volt menő :D
1200 kicsit sok nekem. napi 500kcal-t eszek
köszi, aki normálisan válaszolt.
jesszus... 500kcal nagyon kevés, a macskám többet eszik...
fogyi alatt és súlytartásnál sincs semmi a zöldséges rizsből ha eszel mellé mehet főtt, párolt husok, halak, tonhalkonzerv sós lében vagy valamilyen tonhalsaláta, húsgombóc, pörkölthusok, sült máj, főtt tojás, májgombóc stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!