Mit javasoltok még?
Mivel nincs időm, ezért eléggé kötött a mit tudok, de ha valakinek van valami ötlete, kérem mondja el.
Alapszitu: alacsony tsh, ir--gyogyszeresen kezelve
Etkezes: Cityfood 1400kcalos menuje (+egy poharnyi tej a reggeli tejeskavemhoz) (no kenyer, sok zoldseg hus) (ez 500al kevesebb mint a napi kaloriaigenyem)
Mozgas: napi egy óra torna(benne sulyzós edzés), fél óra séta, úgy heti 3x félóra kocogás,gyors séta
Ez három hónapja megy, kilóban 5 a minusz, centiben 3 derekban 2 combban.
Itthon tornazok (renduletlenul, minden reggel, ha nem tudok valamiert, akkor hianyzik), nem tudok nagyon elmaszkalni edzoterembe a kisbabam miatt, viszont setalni szoktunk minden nap, es amig alszik, addig tornazok.
Az eves bár a menuben 3 foetkezes van, en azt 5x eszem meg, reggelire a legtobbet, es fokozatosan egyre kevesebbet.
Nem bunozok, igazabol el sem csabulok, ugy utalom a helyzetet, ami van, hogy a napi kajam is ugy eroltetem magamba.
Egyszeruen fogalmam sincs mit tehetnek még, mert bar a hormonjaim most rendben vannak (Terhesen nem szedhettem gyogyszert), az ismerosom, aki egyaltalan nem mozog, sot, cukrosuditot iszik, meg mekis kajat eszik sokszor, o egy honap alatt ugyanezzel az etrenddel adott le annyit, mint en 3 honap alatt, ugy, hogy en meg mozgok mellette es nem eszek felre).
a napi folyadek minimum 3 liter, amit iszok, ez egy liter viz, 1 liter tea es egy liter cola light vagy zero (ezt nem tudom elhagyni, mert kell a koffein), meg fel liter tejeskave
mit hagyok figyelmen kivul, mit tehetek meg?
koszi
azt nem irtam, hogy szeklet rendszeres (van hogy ketnaponta ugyan, de olyan is, hogy napi tobbszor).
Minden nap iszok egy kis lenmagolajat.
igazabol kapok ra gyogyszert (ketszer emelve az l tiroxint most az alsó határon volt a tsh-m, mondta a doki nem lenne baj, ha magasabb lenne), szoval elmeletileg nem lenne baj.
eszembe jurtott az is hogy rosszkor eszek (pl torna utan rogton), vagy ilyesmi.
es gondoltam arra, hogy a keves alvas miatt nem fogyok, elmeletileg amikor alszunk akkor fogyunk (vagy nem..?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!