Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez jó fogyókúrának? Vagy nem...

Ez jó fogyókúrának? Vagy nem érek el vele semmit?

Figyelt kérdés

Én egy 13 és fél éves lány vagyok. Nem vagyok kifejezetten kövér, de a combjaimon, a popsimon és a hasamon van "némi" felesleg. Úgy döntöttem, leszokom a szörpről, meg a többi cukros szénsavas löttyről, helyette ásványvizet iszok, napi 2,5 litert, nem eszek édességet, csak ritkán, sok zöldséget, gyümölcsöt eszek, napi 2-3 órát jógázok, pilatesezek, futok, a vacsiadagomat csökkentem. Ez így jó, és valamennyire hatásos lesz, vagy inkább ne is erőlködjek?

:D VarVan :D

2012. júl. 23. 20:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hatásos lesz, de lehet, hogy nem pont az a hatás lesz, ami a cél. Az biztos, hogy egészségesebb (emiatt szebb) leszel, formásabb a mozgástól, egy csomó betegségre kisebb lesz az esélyed. A cukros üdítők ivása - úgy tudom - növeli a cukorbetegség esélyét. Csapvizet is nyugodtan ihatsz (hacsak nem azon kevés területek egyikén élsz, ahol arzénos), pihentesd kicsit hűtőben, akkor hideg is lesz és kipárolog belőle a klór, nem lesz olyan büdös.
2012. júl. 23. 20:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Ennyiből még nem tudtunk meg semmit..mit ennél, mikor, mennyit?
2012. júl. 23. 20:29
 3/5 anonim ***** válasza:

ez így pont jó, drasztikusabb fogyókúrába nem kell belekezdened, bőven elég ha elhagyod az édességet és mellette mozogsz

mi az a VarVan?

2012. júl. 23. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:
JÓ lesz :)
2012. júl. 24. 08:50
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) háromszor eszek naponta, nem sokat, közte csak zöldséget és gyümölcsöt. A varvan a nevem rövidítése, az első három betű a vezetéknevemből, és az első három a keresztnevemből :D
2012. júl. 24. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!