Hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
Elterveztem, hogy formába hozom magam és futok, viszont... ha 2 percet kell futnom majdnem belehalok. Hogyan tudnék gyorsabban fejlődni? (hogy minél többet, és jobban fussak)
A: ha úgy futok, hogy pl. 2 perc futás, 4 perc séta. és alkalmanként emelem a futást és csökkentem a sétát. (bár ezt kipróbáltam és elég kellemetlen volt méregetni, és csak az órát nézegettem, hogy mikor végzem már..)
B: kitűzök egy távot, mondjuk 5 kör a futópályán. Először lemérem, hogy mennyi idő alatt van meg és utána próbálom csökkenteni az időt.
Melyikkel fejlődnék gyorsabban? Ha esetleg van más ötletetek, írjatok!
2012. júl. 22. 23:39
1/3 anonim válasza:
"az első 5 kilóméterem" - keress rá.
2/3 anonim válasza:
ne bonyolíts a dolgokat .:) a futásban való fejlődéshez el kell magad engedni így én a C-t javaslom.:p kocogj és ha úgy érzed h fáradsz akkor sétálj és így tovább felváltva... úgyis egyre több lesz a kocogás és egyre kevesebb a séta, ehhez nem kell semmit sem mérni.:D
3/3 anonim válasza:
Ha az "A"-t csinálod akkor maximum összeesel. Még a sportemberek is majdnem összeesnek 20p kemény intervallumos futás után. Kocogj, ha nem bírod akkor séta. De ne az legyen hogy "ahj, mikor sétálhatok már" mert annak semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!