Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan csináljam?

Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Elterveztem, hogy formába hozom magam és futok, viszont... ha 2 percet kell futnom majdnem belehalok. Hogyan tudnék gyorsabban fejlődni? (hogy minél többet, és jobban fussak)

A: ha úgy futok, hogy pl. 2 perc futás, 4 perc séta. és alkalmanként emelem a futást és csökkentem a sétát. (bár ezt kipróbáltam és elég kellemetlen volt méregetni, és csak az órát nézegettem, hogy mikor végzem már..)

B: kitűzök egy távot, mondjuk 5 kör a futópályán. Először lemérem, hogy mennyi idő alatt van meg és utána próbálom csökkenteni az időt.

Melyikkel fejlődnék gyorsabban? Ha esetleg van más ötletetek, írjatok!

2012. júl. 22. 23:39
 1/3 anonim ***** válasza:
"az első 5 kilóméterem" - keress rá.
2012. júl. 23. 00:12
 2/3 anonim válasza:
ne bonyolíts a dolgokat .:) a futásban való fejlődéshez el kell magad engedni így én a C-t javaslom.:p kocogj és ha úgy érzed h fáradsz akkor sétálj és így tovább felváltva... úgyis egyre több lesz a kocogás és egyre kevesebb a séta, ehhez nem kell semmit sem mérni.:D
2012. júl. 23. 00:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha az "A"-t csinálod akkor maximum összeesel. Még a sportemberek is majdnem összeesnek 20p kemény intervallumos futás után. Kocogj, ha nem bírod akkor séta. De ne az legyen hogy "ahj, mikor sétálhatok már" mert annak semmi értelme.
2012. júl. 23. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!