Szerintetek nagyon kövér vagyok? Milyen az alakom? Mert én nagyon húsosnak érzem magam. Kepfeltoltes.hu/120722/DSC02568_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg
Az a fura, hogy közel 30 éves megfigyelésem alapján egyáltalán nincsen egyenes arányosság (sőőőt) a szépség és az önbizalom között. Ugyanis az önbizalom belülről jön. Nálad sem a testeddel van a gond, hanem a fejedben keresendőek a problémák... Egyébként pedig ahogy ismerem az anorexiások gondolkodásmódját, nyilván kitoltad a hasan a képen, és most önigazolásra leltél, hogy lám-lám tényleg kövér vagy, tehát nyugodtan játszhatod tovább a koplalós magadat megölős játékod. A te életed, nekem mindegy, hogyan teszed tönkre.
A súlyod is annyira alacsony, hogy pl. nem adhatsz vért. Szerinted kövér vagy? Te magad írod, hogy anorexiás voltál, de nagyon elhíztál. Rossz hírem van. Még mindig anorexiás vagy, és sokkal fontosabb lenne a mentális és testi egészségeddel foglalkozni, mint a külsőddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!