Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon kövér...

Szerintetek nagyon kövér vagyok? Milyen az alakom? Mert én nagyon húsosnak érzem magam. Kepfeltoltes.hu/120722/DSC02568_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg

Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 21:13
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
köszi,csak azt nem tudom,mit takar ez a "nem vagy kövér",amit mindenki írt...nem vagyok kövér,de vigyázzak,h ne is legyek az, vagy határeset a kövérség felé,és ha 2 kg-mal több vagyok,akkor már husi,vagy mi van???? Ezek szerint,ha fel vagyok öltözve,és az utcán látnak,akkor vékonyabbnak látnak,mint kellene, ha meg nem,akkor egy disznó vagyok,mert a hasamra kéne dolgozni,de a combom tökéletes???? inkább akkor a 42 kg
2012. júl. 24. 12:30
 22/27 A kérdező kommentje:
bár szerintem ezen az oldalon a 42 kg-ra is azt fogják mondani,h hasra erősítsek..meg fiú vagyok,vagy pedig az lesz az ideális..csak azt nem tudják,h bele fogok halni
2012. júl. 24. 12:33
 23/27 anonim ***** válasza:
kicsit túl sokat foglalkozol azzal, hogy mások mit gondolnak rólad, egy kiadós dugás kijárna neked
2012. júl. 24. 13:29
 24/27 A kérdező kommentje:
sajnos,ahhoz is kell a jó test..
2012. júl. 24. 13:32
 25/27 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom engem igen kiadósan megdugtak az utóbbi időben párszor, pedig én 74 kiló vagyok... Önbizalom kérdése kiscsillag.
2012. júl. 24. 13:58
 26/27 A kérdező kommentje:
azért mondom,h nekem ahhoz is kell a jó test,mert ha kövér vagyok, nincs önbizalmam,csak ha sovány
2012. júl. 24. 14:42
 27/27 anonim ***** válasza:

Az a fura, hogy közel 30 éves megfigyelésem alapján egyáltalán nincsen egyenes arányosság (sőőőt) a szépség és az önbizalom között. Ugyanis az önbizalom belülről jön. Nálad sem a testeddel van a gond, hanem a fejedben keresendőek a problémák... Egyébként pedig ahogy ismerem az anorexiások gondolkodásmódját, nyilván kitoltad a hasan a képen, és most önigazolásra leltél, hogy lám-lám tényleg kövér vagy, tehát nyugodtan játszhatod tovább a koplalós magadat megölős játékod. A te életed, nekem mindegy, hogyan teszed tönkre.

A súlyod is annyira alacsony, hogy pl. nem adhatsz vért. Szerinted kövér vagy? Te magad írod, hogy anorexiás voltál, de nagyon elhíztál. Rossz hírem van. Még mindig anorexiás vagy, és sokkal fontosabb lenne a mentális és testi egészségeddel foglalkozni, mint a külsőddel.

2012. júl. 24. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!