Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 500 kalórián élek. Van...

Napi 500 kalórián élek. Van mikor 1000. Annyira szörnyen érzem magam ha eszem?

Figyelt kérdés

166 centi vagyok és 60 kiló.Legalább 50re leakarok.1 hónap alatt lefogytam 6 kilót ami meglátszik de még mindig dagadt vagyok.Annyira szörnyű mert éhes vagyok,de a lelkem az csak így nyugodt,és boldog.Szóval szenvedek ettől az egésztől de lelkileg annyira jól érzem magam hogy az elmondhatatlan.

A mensim kezd leállni, 3-4 naponta megyek nagywcre,és hullik a hajam.Ezeket mind látom,de egyszerűen nincs erőm ezt a jó érzést feladni.Mert utána belehalnék a bűntudatba.Mit tegyek?

2012. júl. 21. 18:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
végül is mindegy, mibe halsz bele, a koplalásba vagy a bűntudatba
2012. júl. 21. 18:45
 2/14 anonim ***** válasza:
Miért nem választottál egy kevésbé drasztikus fogyási módszert?
2012. júl. 21. 19:06
 3/14 A kérdező kommentje:
mert annál jobban érzem magam minnél kevesebbet eszem
2012. júl. 21. 19:08
 4/14 anonim ***** válasza:

Kicsi méretű, de magasabb tápértékű dolgokkal is próbálkozhattál volna.

Nem tudom, mi az oka, hogy élvezed saját magad sanyargatását, de jó lenne, ha rájönnél az okára. Beszélgess a szüleiddel, barátaiddal, simítsd el a problémáidat. Addig is vegyél magadhoz multivitamin tablettákat, és növeld 1200-asra a kalóriabeviteled.

2012. júl. 21. 19:13
 5/14 A kérdező kommentje:
de nem megy!Tudod milyen rossz?Nem bírok megállni.
2012. júl. 21. 19:18
 6/14 A kérdező kommentje:
olyan tablettát azért veszek
2012. júl. 21. 19:19
 7/14 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz! Sajnos beteg vagy - egyelőre lelkileg, de az is nagyon komoly! Ha nem gyógyulsz meg időben, testileg is nagyon beteg leszel, ennek a jelei már jelentkeznek is... Szexi, vonzó nő akarsz lenni, vagy inkább mint egy holokauszt áldozat? Az egészséges, fitt ember szexi, ehhez diétában is 1200kcal és sport kell, hogy feszes legyél és szép legyen a bőröd. Nem tudom mivel foglalkozól, de a mindennapi feladatokhoz is kell energia, lendület és önbizalom - így lehetsz sikeres. Ehhez is kiegyensúlyozott táplálkozás és sport kell. Fordulj orvoshoz, hogy meggyógyulhass, mielőtt késő lenne!
2012. júl. 21. 19:37
 8/14 A kérdező kommentje:
anorexia?
2012. júl. 21. 19:44
 9/14 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés szarkazmus ? :-)

Mert ha nem, komoly problémáid vannak és orvost mindenképp fel kell keresni!

2012. júl. 21. 20:26
 10/14 anonim ***** válasza:
Sajnos nagyon meg fogod még ezt szenvedni.
2012. júl. 21. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!