Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez szörnyen sok volt, nem?

Ez szörnyen sok volt, nem?

Figyelt kérdés

Rengeteget ettem a délelőtt folyamán, ezért legközelebb csak este fogok enni, de akkor sem sokat.

Reggeli:1 közepes méretű alma, 12dkg zsírszegény túró, 15dkg natúr joghurt, fél szelet sütőtök, 1 puffasztott rizsszelet

Tízórai:a sütőtök másik fele, egy narancs, 5 szem mandula

Nem vagyok észnél, hogy ennyit zabáltam.Általában reggelire 20-25dkg túrót, vagy 15dkg túrót+15 dkg natúr joghurtot+1 gyümölcsöt vagy zöldséget eszek.Nagyon sok szénhidrátot ettem most:sütőtök, narancs, alma, csupa cukor, meg a puffasztott rizs is szénhidrát...Este meg megeszek 15dkg túrót meg 15dkg uborkát, és ennyi..

2011. nov. 13. 11:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én meg úgy húznék ököllel a képedbe a hülyeségedért, b@szd meg, ez kb semmi. Egyél normális kaját, húst, levest, főzeléket, zöldséget, teszem azt, ne ilyen szarokat.

sorry, kiakadtam, amit fent írtál, az egy tipikus hülye p*csa hozzáállása a fogyókúrához.

2011. nov. 13. 11:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Áhh ennyi kaja után már ne is vacsorázz,mert holnapra 100kiló leszel. -.-"
2011. nov. 13. 11:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Ostoba vagy, éhezéssel tönkre vágod csak magad... Egyél normálisan, mert a szervezeted kikészül, egyszerűen ne nassolj és mozogj sokat. Semmi más fogyokúra nem kell...
2011. nov. 13. 11:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Inkább te vagy szörnyen buta..:))..ez semmi..:D..
2011. nov. 13. 12:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Jézusom inkább nem írok semmit.. Ez fájt.
2011. nov. 13. 12:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Majd meghalsz, hülyegyerek.
2011. nov. 13. 12:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Naa..azért nem kell egyből nekitámadni..>:(..
2011. nov. 13. 12:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Tudod mi lett volna szörnyen sok meg rossz? Ha megeszel fél kiló fornettit, meg kakaóscsigát, meg bő olajban sült szalonnát, a tetejébe meg egy tábla csokit. Csupa egészséges dolgot ettél, ráadásul nem is sokat. Ha a legnagyobb "bűn" abban a szerencsétlen almában lévő cukor, meg az a nyavalyás pufirizs, amiben van vagy 30kcal, akkor nem lesz semmi gond a fogyással. Nagyobb gond viszont, hogy eléggé kezded elveszteni a kilók mellett a józan gondolkodásodat. Kicsit mérlegelj magadban, hogy miről is beszélünk. A fogyókúrónak, egészséges életmódnak is van egy határa, amit átlépve többet ártasz, mint használsz.
2011. nov. 13. 13:11
 9/10 anonim ***** válasza:
a támadás teljesen ösztönös emberi dolog, és volt valahol egy Taigetoszos szokás is, ugye.. hát, ha valakiről csecsemőként azt hitték, hogy életképes lesz, de később kiderül hogy nem..
2011. nov. 13. 14:03
 10/10 anonim ***** válasza:

sok?????

ez semmi kis csillag

azon a hüly..e sütőtökön, almán meg narancson van kiakadva hogy tiszta cukor??

ez már beteges, ezek mind finom, egészséges tápanyagokban gazdag élelmiszerek ezeket kell is enni!

de kb semmi ebéded nem ettél

leves, rizs, krumpli, főzelék, hús, hal, tojás....

ja és szénhidrátot sem-zabpehely rozskenyér

2011. nov. 13. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!