14éves lány,161cm,58kg vagyok. Szörnyen kövérnek érzem
magam, pedig már sok mindent kipróbáltam. Mit tehetnék?
lehet h nincs miböl leadnod.
2009. máj. 12. 19:10
Ne keseredj el! Centikben sem ment le? Mert annak idején amikor én kondiztam, nekem sem sokat ment le a súlyom, lévén az izom nehezebb,mint a zsír, viszont a kerülete kisebb. Ezért kérdezem a centit. Ne a mérleget nézegesd, hanem hogy formálódsz-e. A ruhákon azt pedig érezned kell. De lehet, hogy valamilyen egészségügyi oka van, annak hogy nem fogysz. Gondolok itt pl. pajzsmirigy-problémára. Vizsgáltasd meg magad. A koplalást meg felejtsd el, pláne a te korodban. Én is csináltam, igaz, hogy lement 7 kg, de utána - és úgy hogy nem zabáltam, csak már nem koplaltam- viszajött kereken 15 kg. Tehát hülyeség!
2009. máj. 12. 19:11
3/10 A kérdező kommentje:
hát vizsgálaton csak az jött ki hogy erősen vashiányom van, amire most vasat szedek, centikbe ment le, de ha egy kicsit is többet eszem mondjuk gyümölcsből akár rögtön látom magamon hogy visszajött :(
Ez sima testkép zavar, ha egyből látod hogy gyümölcstől visszajött. Menj el pszichológushoz...
2009. máj. 12. 19:25
Sztem az összes nőneműt elkéne küldeni..
2009. máj. 12. 19:36
te totál hülye vagy!!!!szeretnék én olyan súlyban lenni, mint te!:)
így visszagondolva ebben a korban én is mindig fogyóztam.158cm és 56kg voltam. most viszont szülés után vagyok 88kg és szeretnék újra 70kg lenni, mert nekem az a súly volt a legideálisabb. fel tudtam öltözni csinosan, de nem füttyögtek állandóan utánnam a pasik.
tökéletes a súlyod, ne aggódj ez miatt, minden rendben van. Ha úgy látod, hogy egyes testrészeiden kellene faragni,akkor inkább arra koncentrálj, hogy azt szépítsd, formázd!!!
2009. máj. 12. 20:05
De utálom az ilyen csajokat akiken semmi felesleg de nyervognak folyamatosan.......és lehet lepontozni.
2009. máj. 12. 20:07
Azért ilyen kategórikusan ne mondjuk rá, hogy semmi fölösleg. Én pl. 160 cm vagyok és 59 kg, és én is fogyózom. Rajtam látszik, hogy nem vagyok vékony. És direkt nem soványat írtam. Az is túlzás amit a kérdező ír, hogy szörnyen kövér, de egy viszonylag alacsonyabb lányon, amilyen ő is és én is, azért látszik ám majdnem 60 kg. Pláne, ha nem arányosan hízik, mint én is. Én sajnos többet hízok popsira, mint máshova. De kövérnek nem nevezném magam, és téged sem kedves kérdező.
2009. máj. 13. 10:41
9/10 anonim válasza:
Sziasztok ! Én 160cm / 58 kg vagyok!
És nekem egyáltalán nem tetszik , 1 éve még 50kg voltam , csak abba kellet hagynom a lovaglást, (nagyon keményen nyomtam nap 2-3 óra )! De a héten újra elkezdtem szörnyü volt az eső 3 lovaglásom. De holnap megyek ki 16km es terepre! Talán ismét vékony lehetek.
Néhány hét -hónap múlva!
2009. máj. 13. 11:57
10/10 h.regi98 válasza:
szia.!:)
én 13 éves vagyok, 166 cm, 53 kg. és én is kövérnek érzem magam nagyon! és főként hasról szeretnék fogyni, ami a legnehezebb.:|
2012. márc. 5. 16:00
Kapcsolódó kérdések: