Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék, tudnátok...

Fogyni szeretnék, tudnátok segíteni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
17/L vagyok 163 cm és 61 kg,minimum 54 kg-ra szeretnék lefogyni.A hasammal derekammal és a fenekemmel van gond.Ti mit ajánlanátok ? Napi 10-15 perc futás elég szénhidrát mentes táplálkozás mellé ? Vagy felvigyem minimum 30 percre a futást ? És mellé milyen gyakorlatokat ajánlotok ? (akármi szóba jöhet,bírom a kiképzést) :)

2012. júl. 21. 09:04
 1/1 anonim ***** válasza:

CH mentesen nem tudsz táplálkozni (értsd: lehetetlen), és egyébként is kár a szénhidrátra ősellenségként tekinteni, mert ahhoz, h energiához juss (ami pl. a mozgáshoz is fontos), elengedhetetlen.

Ha bírod a kiképzést, akkor pedig háromnegyed- egy óra futásokkal kombinálj, és ne nevettesd ki magad 10 perccel!

Saját tapasztalataim szerint viszont a futás önmagában nem elég. Én heti kétszer- háromszor egy órát- óra 20 percet szoktam futni, a maradékban itthoni torna, úszás, kerékpározás. Attól függ, h neked mire van lehetőséged. Bár mondjuk nyáron nem nehéz szabadtéri sportlehetőséget találni.

2012. júl. 21. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!