Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Letudnék így fogyni másfél...

Letudnék így fogyni másfél hónap alatt? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

170cm és 66 kg vagyok,de sajnos csípő-popsi környékén sok a feleslegem,a hasamra is sokat híztam mostanában és van egy kis \\\'úszógumim\\\' is :S

de elegem van belőle le akarok fogyni,arra gondoltam minden reggel olyan 7 körül mennék futni kb fél órát és nem ennék olyan sokat mint eddig.(sokszor még este 10kor is ettem)főleg salátákat,de az édességet,nasikat kerülném,vajon így le tudnék fogyni ebben a másfél hónapban? segítsetek légyszi!köszi elöre is

2009. júl. 14. 16:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Mennyit szeretnél?

Nekem május óta lement 6kg remélem ez a maradék 4 is lemegy nyár végéig. Szerintem sikerülni fog csak kitartás :D.

2009. júl. 14. 16:47
 2/19 A kérdező kommentje:

szia.hát nem is tudom,én nem kilóban szoktam mérni xD hanem nem is tudom hogy mondjam talán úgy mondanám,hogy karcsósodni szeretnék.

nem akarok hülyeséget mondani,de nem tudom mennyit kéne fogynom,hogy elérjem a kívánt vékonyságot xD talán 8-10 kiló

2009. júl. 14. 17:05
 3/19 A kérdező kommentje:
karcsúsodni akart lenni xD
2009. júl. 14. 17:06
 4/19 A kérdező kommentje:
jesszus nem vagyok benne biztos,hogy értelmes szót írtam-e...
2009. júl. 14. 17:07
 5/19 anonim ***** válasza:
52%
Az írásod alapján egy lány vagy! Az ideális testsúly egy 170cm magasságú nőnél kb 56-58.60 kg ez függ a mellmérettől is.
2009. júl. 14. 17:16
 6/19 A kérdező kommentje:
de nem a testsúlyom zavar...
2009. júl. 14. 17:17
 7/19 A kérdező kommentje:
nahjó az is :S de leginkkább a kinézetem... el vagyok keseredve,igaz hogy nem olyan súlyos a helyzet,de én igy nem érzem jól magam
2009. júl. 14. 17:23
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Én hasonló paraméterekkel elkezdtem futni 3 hónap alatt 6kg-ot fogytam.Heti 3szor fél óra kocogás és hasprés. Eszem, néha nasizok, de kezd normális külsőm lenni.
2009. júl. 14. 17:45
 9/19 A kérdező kommentje:
köszi szépen a gyors válaszokat
2009. júl. 14. 17:51
 10/19 anonim ***** válasza:
52%

Kevesebb kalória, az mindenképpen alapvető. Napi 6-7 étkezés, és lehet este 10-kor is, csak nézd meg, mi az. Mellette edzőterem. Ha jól értem nem a kg zavar, hanem az esztétika. Egy kicsit "izmosabb" szeretnél lenni, kevesebb lötyögő hájjal. Nem kel félned, ha terembe jársz nem fogsz úgy kinézni, mint Arnold, csak ha férfi hormont tolsz. Sok lány azt hiszi, duzzadó izmai lesznek, mert heti háromszor elmegy a kondiba. :) Jó vicc!

A futás nem rossz, alapvetően sok aerob gyakorlat végezhető éhgyomorra, de nem feltétlenül muszáj. Abban az esetben, ha a medence tájékon az alkatod nem fiús, nem javaslom a futást. Hogy érthetőbb legyek: ha olyan vagy, mint egy hosszútávfutó nő, akkor fuss, ha nem, akkor felejtsd el, mert szétmegy a csípőd, térded, stb. sokan hiszik, hogy, ha kicsit duci, elmegy futni és minden oké. Aztán csodálkozik, hogy mindenhol fáj, és még csak nem is fogyott. Persze, mert a szervezet egy idő után hozzászokik a terheléshez. Ezért kell a kondi, egy jó edzővel. Ha érdekel: tesztoszteron.hu. Sok hasznos dolgot találsz, nem csak "izomagyúaknak" szól. :)

2009. júl. 14. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!