Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan hozzam rendbe magam?...

Hogyan hozzam rendbe magam? Egyáltalán mennyi idő alatt lehetséges és hogyan? 168/40kilo?

Figyelt kérdés

sziasztok.

Nekem egy olyan problémám lenne, hogy eddig koplaltam (majdnem 2 évet) és mostmár nagyon rosszul érzem magam, nagyon csúnya is vagyok/lettem. Ezen szeretnék változtatni, és ebben szeretném kérni a segítségeteket. Rájöttem, hogy h.ülye voltam, és csak saját magamnak köszönhetem, hogy most így nézek ki/így érzem magam. Amik a problémáim, hogy törik a hajam és a krömöm, a bőröm tiszta csíkos(olyan mintha narancsbőrös lenne) petyhüdt és nagyon száraz, a fogaim szétporladnak, nagyon fájnak a csontjaim, főleg a bokák és a gerincem. A csontjaim ropognak, néha szúr a szivem is, de mostmár ritkábban, mert mostmár többet eszek, csak állandóan szédülök. Hogyan és miket egyek főleg hogy rendbe jöjjek és milyen mozgásokat végezzek. Próbáltam futni de ahhoz nem volt erőm, tornáztam(felülés stb) de az nagyon fáj mert kiáll a gerincem és a bordáim, és szúrt közbe.

Köszönöm a válaszod

2012. júl. 18. 22:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egy egészséges kajákból összeállított tömegnövelő étrend kéne neked, első körben állj rá a magas vitaminbevitelre a te esetedben minimum egy multi-x + mellé c+d+ kálcium magnézium kiegekre.Emellett minőségi szénhidrát valamint magas fehérje, és minőségi zsírbevitelre. Ettől 2hónap és új erőre fogsz kapni, utána elkezdődhet a finom edzés, aerobbal, mondjuk utána pedig szépen lassan felépíted magadat benne...Az a baj hogy mindenki azt hiszi hogy a vakvilágba puffogtatjuk sokan hogy nem egészséges a koplalás és hogy érdembeli eredménye nem lesz...háát most a te példádból meg is lehet ezt látni.Ajánlom hogy olvasd el a bodybuilder.hun az alapismereteket, hogy mik az egészséges kaják és milyen mennyiség kéne. Én a fentiek szerint próbálnám meg helyrehozni, talán sikerül is.
2012. júl. 18. 22:38
 2/11 anonim ***** válasza:

Ide már nem elég a gyakori kérdéses hozzászólók "tudása". azt nem értem,hogy a környezeted miért nem vitt eddig erővel orvoshoz!! súlyos állapotban vagy,nagyon súlyosban,ide gyógyszerek kellenek és mindenképpen egy roboráló kúra,amitől hízol! a mozgást most még felejtsd el,a futást főleg,hiszen fogyaszt!!!

nagyon kérlek,ne itt keress válaszokat,hanem sürgősen fordulj orvoshoz,az állapotod még az anorexiának is a legsúlyosabb legalja része...ide ezek a válaszok nem lesznek elegek.a környezetedben senki nem vette észre,hogy milyen állapotban vagy? ez hihetetlen... menj orvoshoz,komolyan mondom,nagyon szépen kérlek,ne halogasd!

2012. júl. 18. 22:38
 3/11 gelazso ***** válasza:

neked csak orvos tud segíteni!!!!!

ha nem akarsz idö elött meghalni

2012. júl. 18. 22:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Írhatnék most ide okosságokat, de neked inkább egy orvos kell, nem egy arctalan személy a net túlvégéről. Menj el orvoshoz, rengeteg kivizsgáláson kell átesned, hogy normális diagnózisod legyen, mert ki tudja milyen szervi és egyéb károkat szenvedtél. Az, hogy többet eszel, nagyon helyes, de valószínű ennyi még nem elég.
2012. júl. 19. 01:58
 5/11 anonim ***** válasza:
szia! Én anorexiás voltam/vagyok 1 kicsit még mindig,de én már 4 éve.Nekem most tavasztól jelentkeztek ezek a tünetek erősebben,amiket leírtál,főleg a csontfájás..gerinc,láb,csípő...és kiderült,hogy nagyon kemény csontritkulásom van,valamint a szegycsontom is eltörtem, az idióta tornázás miatt.Azért írtam le ezeket,hogy feltétlenül nézesd meg a csontjaidat,hogy nincs-e ilyen nagyfokú károsodás,mint nálam..a szíved miatt pedig szintén orvoshoz-(kardiológus)kéne menni.Most ne tornázz,max a kórházban gyógytornára járj,ha megerősödsz kicsit,mert az segít.
2012. júl. 19. 16:58
 6/11 A kérdező kommentje:

köszönöm

most elkezdek szedni csonterősítőt és kalciumot is

2012. júl. 20. 09:14
 7/11 anonim ***** válasza:
ok,az jó,de egyél a kalciumpótlók mellett kalcium dús kajákat is.a sajtban sok van,ha 5dkg-ot megeszel 1 nap,kezdetnek az is jó..és zöldségek:petrezselyemzöld,brokkoli,kelkáposzta,..meg halak:főleg busa,fogas,szardínia,az ásványvízben is van, a legtöbb a theodorában,és a fehérje is kell:hal,tojás..
2012. júl. 20. 20:52
 8/11 A kérdező kommentje:
igen próbálok, meg olajos magvakait is, csak nagyon nehezen tudok rágni mert fájnak a fogaim, szóval inkább az ilyen puhább dolgokat próbálom most keresgélni meg igazából fáj a nyelőcsövem, amikor nyelek olyan szúró érzés van ezért inkább van hogy kihagyom a ebédet, vacsorát ha olyan étel van pl egy sült csirke ropogósan az neken nem megy mert fáj, meg vam hogy érzem hogy vérzik is, mert felsérti
2012. júl. 22. 08:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Huhh, nagyon sajnállak, hogy idáig jutottál, de ugyanakkor becsüllek is, hogy felismerted a bajokat, elismerted a saját felelősségedet és változtatni akarsz!

A te állapotod már valóban kóros, mindenképpen orvoshoz kell menned, ahogyan előttem többen is mondták.

Drukkolok neked!

2012. júl. 22. 10:31
 10/11 anonim ***** válasza:

Még szerencse, hogy "időben" felismerted, hogy baj van. Sajnos sokan vannak a te helyzetedben, és nem egy bele is hal, így hát nem játék.

Legyengült szervezetnek nagyon jó a gyógyszertárban kapható nutridrink próbáld ki, energiát ad, és rágnod sem kell. Fogyassz sok gyümölcsöt,zöldséget hogy a vitaminokat pótold. Ezeket lehet turmixolni, így könnyedén megtudod enni. A mozgást nem ajánlom, míg ilyen gyenge vagy, sétálj maximum, vagy ússz ha mindenképp akarsz valamit mozogni. És kálciumot a csontoknak! Esetleg ha orvoshoz mennél szénsavfürdőbe kérhetnél beutalót, kálcium beépülését segíti a csontokba.

2012. júl. 22. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!