Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ennyi idő elég ahhoz hogy...

Ennyi idő elég ahhoz hogy rendbe hozzam magam? (lent)

Figyelt kérdés
Alapvetően vékony vagyok, de ha eszek, mondjuk példának az ebédet, akkor felpuffadok, és kissé kellemetlenül érint hogy a pocakom kicsit megnövekszik. Valamint az utóbbi napokban mindennapossá tettem a napi egyszeri pékáru fogyasztását és úgy vettem észre mintha a csípőmre felcsúszott volna egy kis zsírpárna. Lehetséges ez, hogy pár nap alatt látszódik az eredmény vagy csak képzelődöm? Esetleg június végéig ezt le tudnám faragni? Azért írtam elsősorban ide a kérdést, mert nem vagyok nagyon járatos ebben a témában és goggle-on meg semmi felhasználható információt nem találtam. Előre is köszönöm a válaszokat.
2012. máj. 26. 13:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Szálkásitó étrend kell neked,és heti 4x kell 50 percet aeroboznod,pl kocogj.
2013. aug. 21. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!