Ez igaz lehet? Tényleg le lehet így fogyni 8 kilót 2 hét alatt?
2012. júl. 18. 05:02
11/13 anonim válasza:
EGy egész grillcsirke?, És ez koplalás?
Én egy egész combtól kifekszem.
12/13 anonim válasza:
Én tudom ki állítja össze, feltételezem egy degenerált dagadt nőe, amúgy fogynál vele de nem lenne minőségi fogyás, mondhatni zsírból semmit nem veszítenél..., utána egyből visszahíznál, és nem éppen egészségesek ezek, leáll a menstruációd satöbbi satöbbi problémáid lehetnek egy ilyen baromságtól.
13/13 anonim válasza:
Utána meg a kétszeresét hízod vissza! Ha hosszú távú megoldást keresel, akkor nem fogyókúrára van szükség, hanem végleges életmód váltásra. Lassan járj, tovább érsz. Heti 1-1,5 kg-nál nem szabad többet fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!