Ez igaz lehet? Tényleg le lehet így fogyni 8 kilót 2 hét alatt?
1.ezzel a diétával éhenhalnék :)
2.szerinem nem normális 8-10 kg súlyvesztés 2hét alatt. Mit csinálsz a bőrrel,ami alól kimegy a zsír és ott foglifegni? a bőr nem tud ilyen gyors fogyáshoz alkalmazkodni?
3.szerintem nem tartós,mégha be is válik
4.és valszínú nem csak zsírt fogsz veszíteni,hanem izmot is. úgy fogsz kinézni,mint egy gebe,akin lóg a bőr...:/ mert azt ne mondja nekem senki,hogy ilyen diéta mellett,van energiája sportolni.
Én mindennap sportolok és háát...ez nagyon kevés,hogy reggel 1kávé...simán elájulnék
fogyni le lehet csak nem egészséges...
egyrészt amit az előző irt hogy egy hét alatt 4 kiló? sok..
másrészt meg a gyomrod kikészül ettől az étrendttől..
Nálam a 6 kg ment le, persze azt is tudni kell, hogy az első 2-3 kg. általában a salaktalanítás eredménye, tehát valódi fogyás csak max. 4 kg, ami viszont nagyon gyorsan vissza is jön, amikor visszaállsz a normál étkezésre.
Éppen ezért az a két hét kínlódás nem éri meg, ahhoz a 4 kg kevés.
Inkább keress egy lassabb, de tartósabb (=végleges) súlycsökkentési módszert = táplálkozási szokások teljes átalakítása, napi rendszeres mozgás. Ahogy a közmondás tartja: lassan járj, tovább érsz!
pffff hát, nem tudom:
"akár egy egész grillcsirke zöldsalátával",
"Vacsora: roston sült vagy főtt marhaszelet zöldsalátával",
"Vacsora: bármilyen mennyiségben ehetünk bármit, kivéve a tiltott dolgokat"
miért vacsorára kéne igazán tápláló ételt enni? Ezt sosem értettem. Meg azért ez az egész grillcsirke is sok de nagyon egyszerre ha előtte meg koplalsz.
(amúgy sztem sok a hús de ez csak az én véleményem, én AN-s voltam)
6-os vagyok!
Pár nap után már annyira összeszűkül a gyomor, hogy az "engedélyezett" vacsinak jó ha a fele lemegy a torkodon. Hiába írja, hogy egy egész grill-csirke, elég a mellehúsa is.
Gyerekek, én jó evő vagyok, nem szűkűlt össze a gyomrom, de egy egész grillcsirkétől meghalnék, ha egyben meg kéne ennem. Még a fél is sok.
Kérdezőnek: HA IGAZ LENNE, AKKOR EGYETLEN KÖVÉR EMBER SEM LENNE A VILÁGON!!!! Mert 2 hetet bárhogy ki lehet bírni a(akár 2-3-szor is, ha szükséges), egyszerűen lefogyna mindenki, és csupa csinos, vékony ember járkálna az utcán. Javaslatom: nézz körül.
Azért van ennyi kövér ember, mert nincsenek csodaszerek és csodamódszerek.
Lefogyni egyféleképpen lehet: megfelelő (egészséges, normális adag, nem kevés, nem sok, rendszeres - figyelve az összetételre és a minőségre) étkezéssel és sok-sok mozgással. Aki ezt belátja, az le tud fogyni, aki nem látja be, az próbálkozik és hízik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!