Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez igaz lehet? Tényleg le...

Ez igaz lehet? Tényleg le lehet így fogyni 8 kilót 2 hét alatt?

Figyelt kérdés
[link]
2012. júl. 18. 05:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

1.ezzel a diétával éhenhalnék :)

2.szerinem nem normális 8-10 kg súlyvesztés 2hét alatt. Mit csinálsz a bőrrel,ami alól kimegy a zsír és ott foglifegni? a bőr nem tud ilyen gyors fogyáshoz alkalmazkodni?

3.szerintem nem tartós,mégha be is válik

4.és valszínú nem csak zsírt fogsz veszíteni,hanem izmot is. úgy fogsz kinézni,mint egy gebe,akin lóg a bőr...:/ mert azt ne mondja nekem senki,hogy ilyen diéta mellett,van energiája sportolni.

Én mindennap sportolok és háát...ez nagyon kevés,hogy reggel 1kávé...simán elájulnék

2012. júl. 18. 06:27
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

fogyni le lehet csak nem egészséges...

egyrészt amit az előző irt hogy egy hét alatt 4 kiló? sok..

másrészt meg a gyomrod kikészül ettől az étrendttől..

2012. júl. 18. 06:56
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy le lehet - csak nem egészen így. Vágd le a lábad, tuti fogyás, és vissza se hízol utána!
2012. júl. 18. 07:39
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer végigcsináltam ezt a diétát fogadásból. Kegyetlen kínzásnak tudnám minősíteni. Valamennyit fogytam, kb 3-4 kg.-ot(pedig lett volna miből, többet is), 100 %-osan betartva az előírt menüt és a mennyiségeket is.
2012. júl. 18. 07:42
 5/13 Smartguy86 ***** válasza:
100%
Ez egy rakás hulladék, nem diéta. Csak tudnám, kik állítják össze ezeket? Minimum életfogytiglan járna nekik azért, amennyi kárt okoznak ezzel egyes embereknek.
2012. júl. 18. 07:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a 6 kg ment le, persze azt is tudni kell, hogy az első 2-3 kg. általában a salaktalanítás eredménye, tehát valódi fogyás csak max. 4 kg, ami viszont nagyon gyorsan vissza is jön, amikor visszaállsz a normál étkezésre.

Éppen ezért az a két hét kínlódás nem éri meg, ahhoz a 4 kg kevés.

Inkább keress egy lassabb, de tartósabb (=végleges) súlycsökkentési módszert = táplálkozási szokások teljes átalakítása, napi rendszeres mozgás. Ahogy a közmondás tartja: lassan járj, tovább érsz!

2012. júl. 18. 08:00
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

pffff hát, nem tudom:

"akár egy egész grillcsirke zöldsalátával",

"Vacsora: roston sült vagy főtt marhaszelet zöldsalátával",

"Vacsora: bármilyen mennyiségben ehetünk bármit, kivéve a tiltott dolgokat"

miért vacsorára kéne igazán tápláló ételt enni? Ezt sosem értettem. Meg azért ez az egész grillcsirke is sok de nagyon egyszerre ha előtte meg koplalsz.

(amúgy sztem sok a hús de ez csak az én véleményem, én AN-s voltam)

2012. júl. 18. 08:03
 8/13 anonim ***** válasza:
Egészségesen semmiképp.
2012. júl. 18. 08:48
 9/13 anonim ***** válasza:

6-os vagyok!

Pár nap után már annyira összeszűkül a gyomor, hogy az "engedélyezett" vacsinak jó ha a fele lemegy a torkodon. Hiába írja, hogy egy egész grill-csirke, elég a mellehúsa is.

2012. júl. 18. 08:54
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekek, én jó evő vagyok, nem szűkűlt össze a gyomrom, de egy egész grillcsirkétől meghalnék, ha egyben meg kéne ennem. Még a fél is sok.

Kérdezőnek: HA IGAZ LENNE, AKKOR EGYETLEN KÖVÉR EMBER SEM LENNE A VILÁGON!!!! Mert 2 hetet bárhogy ki lehet bírni a(akár 2-3-szor is, ha szükséges), egyszerűen lefogyna mindenki, és csupa csinos, vékony ember járkálna az utcán. Javaslatom: nézz körül.

Azért van ennyi kövér ember, mert nincsenek csodaszerek és csodamódszerek.

Lefogyni egyféleképpen lehet: megfelelő (egészséges, normális adag, nem kevés, nem sok, rendszeres - figyelve az összetételre és a minőségre) étkezéssel és sok-sok mozgással. Aki ezt belátja, az le tud fogyni, aki nem látja be, az próbálkozik és hízik.

2012. júl. 18. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!