Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 1200 kalória 1 óra...

Napi 1200 kalória 1 óra futással így mennyit lehet fogyni?

Figyelt kérdés

2012. júl. 16. 22:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Még hízhatsz is! Mi az az 1200 kalória? két szelet dobostorta reggelire + a bűnözés és kész vagy?
2012. júl. 16. 22:50
 2/4 A kérdező kommentje:
bocsi, én ugytudtam hogy ennyi kell a fogyókúrához? akkor kb mennyi kell 1500?
2012. júl. 16. 23:22
 3/4 anonim ***** válasza:

A fogyókúrához nem tudom mi kel...

A fogyáshoz szakértő által elkészített edzésterv és étrend kell.

2012. júl. 16. 23:24
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

Számold ki itt, mert ez egyéni. De heti 1 kg-nál nem ajánlott többet fogyni, az a maximum. Írd be az adataid, aktivitásod. Annyit egyél, amennyit neked kiír heti 1 kg fogyáshoz, de minimum annyit, mint az a alapanyagcseréd, az alá nem szabad menni.

(És az evést légyszi ne hívjuk már bűnözésnek, az egy kicsit más dolog. :) Másrészt napi 1200 kalóriával hízni akkor se nagyon lehet, ha csokit eszi kaz ember csokival, mert egyszerűen akkor se tud a szervezet több energiát nyerni belőle, mint ami benne van, a hízáshoz pedig kalóriatöbblet kell. Más kérdés, hogy közben izomból is fogyna, meg a bőre stb. szenvedné meg, plusz egész nap éhes lenne.)

Szóval kérdező, figyelj a mnőségre is, mert a gyorsan felszívódó szénhidrátok után hamar éhes leszel, az üres kalóriák meg (plusz olaj, cukor) meg nem telítenek, inkább ezekkel spórolj, és egyél többet mondjuk a húsból.

2012. júl. 17. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!