Hogyan fogyhatnék le 60 kg-ra 68-ról?
Figyelt kérdés
173 cm magas vagyok,saját tapasztalatok is érdekelnek,linkelhetteek is tornákat bármit cask kérlek segítsetek:)2012. júl. 17. 17:14
1/4 anonim válasza:
Nem lesz az sok? 63ra elég lenne, onnan már csak az alakformálás tenne jót. Fogyózni viszonylag gyorsan lehet 1hét/1kg, alakformálni valamivel nehezebben, mert 1kg izom egy hónap alatt jön fel.
[link] Ez az étrend úgy gondolom korrekt.
E mellé jó lenne ha végeznél magas ismétlésszámú súlyzós edzést, és kardiót (futás, biciklizés[de keményen]) Heti 6 napban és iktass be egy pihenőnapot.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Én 65kgról fogytam le, most 59 vagyok.(2 hónap alatt)
Paleolit étrenddel sikerült, de csak akkor vállald be, ha gyakran tudsz enni. Én sajnos már nem tudom csinálni mert gyárban melózok oda meg kell az erőnlét.:/
3/4 anonim válasza:
63 kg-ból 58-ra fogytam, de még folytatni fogom továbbra is :-) mindezt pár hét alatt. Ha szeretnéd, hogy pontosabban leírjam írj egy üzit! :-)
4/4 A kérdező kommentje:
Adjatok tippeket.
2012. júl. 18. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!