Szerintetek jó ez az étrend+mozgás? Mennyi idő alatt fogyhatnék le vele?
Május óta fogyózom, most 63 kiló vagyok, 69-ről indultam (165 cm vagyok). A mai étrendem ez volt:
reggeli(kb 10 óra körül): Nestlé Fitness natúr müzli kevés 1,5%-os tejjel
ebéd(1 óra): kis tányér paradicsom leves + kis tányér tökfőzelék sült virslivel + egy nagyon kis szelet görögdinnye
uzsonna(6 óra): egy őszibarack és egy alma(mind a kettő elég kicsi méretű)
vacsora: körözött, 1 db közepes méretű paradicsom, 1 szelet sovány sonka, 2 kicsi szelet rántott cukkini(tényleg nagyon kicsi szelet)
Nagyjából minden nap ilyesmiket eszem, reggelre müzlit(nem a cukros fajtából), uzsonnára néha valami gyümölcsöt, ebédre azt ami van, de kevesebbet, uzsonnára gyümölcs, vacsira túró vagy natúr joghurt zöldséggel és hússal. A cukros, lisztes dolgokat igyekszem kerülni, kenyeret egyáltalán nem, süteményeket, édességeket nagyon ritkán nagyon keveset eszem. A húshoz mindig salátát eszem krumpli helyett, inni csak vizet iszom(kb napi 2-3 litert).
Minden nap biciklizem minimum 1 órát, mivel hegyen lakunk, így ez elég fárasztó tud lenni, majdnem minden nap megcsinálom Jillian Michaels Ripped in 30 tornáját, ezt nem rég kezdtem el, illetve szintén majdnem minden nap sétálok 1 órát a kutyákkal, mondjuk ez elég laza tempó.
Kb 2 hete nem fogytam semmit, tartom a 63 kilót, ez nem mozdult se fel, se le. Szerintetek mit változtassak, hogy hatásosabb legyen a diéta? Még legalább 5-7 kilótól szeretnék megszabadulni, az 56-57 kiló lenne a kitűzött cél. Köszönöm a válaszokat!
17/L
Szerintem reggelire egyél zabpelyhet, olcsóbb és egészségesebb is, mint az ilyen müzlik, zabkásának felfőzve (tejjel v. vízzel), gyümölccsel, fahéjjal, kakaóporral stb. ízesítve nagyon finom.
Alapvetően amúgy jónak tűnik az étrended, de talán a mennyiség sok, mert a mozgás szerintem elég.
Centivel is méred magad, vagy tükörben nézve nem látsz változást? Mert a tornától izmosodhatsz is, és az izom nehezebb mint a zsír. Ha nem, akkor nincs más hátra, mint többet mozogni vagy kiszámolni a kalóriaigényed, és csökkenteni az ételt ill. ch-t, fehérjét, zsírt számolni, ez elég macerás, de tuti hatásos. Illetve hallottam már ún. töltőnapról ha az ember egy ideje fogyózik szükséges lehet, keress rá, hátha ez kell neked. Ez amúgy vmi olyasmi, hogy egy nap többet, több ch-t eszel, de pontosan nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!