1 hét kiesés nyaralás miatt?
Figyelt kérdés
Ha eddig mindent betartottam rendesen, heti 5 nap sporttal stb, akkor az problémát fog okozni, ha a nyáron pár hétig nincs lehetőségem mozogni pl nyaralás miatt? Az étkezést ugyanúgy betartom, de sajnos pár hét mozgás mindenképpen kiesik. Ha nem is lendíti előre a fogyást, de legalább ne hízzak kicsit az ilyen hetek alatt...2012. júl. 17. 12:58
1/7 Smartguy86 válasza:
Nyaraláskor nem lehet mozogni? Túra? Úszás a tengerben/tóban? Reggeli torna a tengerparton? Biciklibérlés? Szörf/vízi sí/hegymászás/stb?
2/7 anonim válasza:
nincs baj ha valamennyire betartod az étrendet, illetve egyszer-kétszer egy este vagy reggeli séta szerintem nem tesz rosszat... :) de jó nyaralást kívánok!!
3/7 anonim válasza:
Nyaralás alatt szerintem az a lényeg, hogy jól érezd magad.
Ha szívesen futsz egyet reggelente a parton, vagy szívesen mentek túrázni, akkor hajrá, de ha csak feküdni van kedved a parton akkor tedd azt. Nyaralás alatt én nem szoktam visszafogni magam, azt csinálom és azt eszem, ami jól esik.
A lényeg: utána térj vissza a megszokott sportodhoz, étkezésedhez és nem lesz baj :)
4/7 anonim válasza:
Nem lesz semmi baj tőle. Viszont mozogni is lehet: úszás, túrázás, séta, vízibicikli.
5/7 A kérdező kommentje:
értem, köszi a válaszokat:)
2012. júl. 17. 14:23
6/7 poiu válasza:
Legjobban sportolni a szabadban lehet! Fekvőtámasz, húzódzkodás, felülés + séta, úszás, futás. Mi kell még?
7/7 anonim válasza:
Én azt javaslom, hogyha az év 51 hetében tényleg betartasz mindent, ahogy írtad, akkor 1 hét TELJES pihenés, kikapcsolódás jár az embernek (sőt nem csak egy hét).
Ha kiszámolod, ez az év kevesebb, mint 2%-a...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!