Hogyan tudnék kigyógyulni az anorexiából?
19 éves vagyok, lány, 158cm és 42-43kg. Úgy nézek ki, mint egy 15-16 éves kislány.
Ha eszem, lelkiismeret furdalásom van (főleg, ha kenyeret eszem). Ha nem eszem, büszkének és erősnek érzem magam.
Orvosra nincs pénzem.
Szeretnék megváltozni, és így kinézni:
Így nézek ki most kb. (nagyon vékonyak a végtagjaim)
(Az utolsó válaszoló /3. válaszoló/ mondata szörnyű, megsemmisítő, vannak mások akik alapból, genetikából vékonyak, de én utálom, mikor ilyeneket mondanak... :/)
Én is nagyon vékony vagyok, 169cm, 46 kg evészavaros és gyűlölöm, mimkor az emberek (ismeretlenek, akik nem tudják mi a bajom, van-e egyáltalán) megjegyzik, milyen jó az alakom meg ilyenek. Nem mintha jobb lenne ha állandóan azt kapnám, hogy "ettél te már valamit ma?" vagy "szoktál enni", de azért olyan nehéz abba belegondolni, hogy mindaz amiért küzdöttem, hogy éheztem, hogy tornáztam, hogy kibírtam azt a tortúrát, hogy megálljam, a farkaséhséget, mikor már majd elájultam, igazából a semmiért tettem. Mivel mások genetikailag ilyenek...
Kedves kérdező, nekem sincs lehetőségem profihoz járni, a TB alapú ellátás nem ér semmit, nálam is ugyanez van, a lelkiismeretem nem engedi, hogy egyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!