Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Irna valaki aki hozzám hasonlo...

Irna valaki aki hozzám hasonloan szeretne kigyogyulni az anorexiábol?

Figyelt kérdés
Szeretnék kigyogyulni,de nagyon nehéz..sokszor ugy érzem,hogy már nem bírom tovább.Pszichiáter kezel,de még mindig rettegek az evéstől és eldobálom az ételt.Szivessen irogatnék valakivel aki hasonlo helyzetben van és meg tudja érteni,hogy mennyire szöirnyű ez...ketten mégis csak könnyebb lenne! Es esetleg aki áttélte ezt vagy sikeresen kigyogyult tudna tanácsot adni?köszi

2012. máj. 21. 21:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Én tökéletesen megértelek téged, mivel már 7 éve vagyok anorexiás. 12 éves koromban kezdődött...cikiztek, mert az átlagnál érettebb voltam, nőiesebb. 164 cm és 50 kg voltam, 3 hónap alatt 37 kg-ra fogytam. Teljesen tönkrementem, kezeltek kórházban, pszichiátrián ágyhoz szíjazva és benyugtatózva és hasonlók. Sok minden történt...depresszió, 2 öngyilkossági kísérlet, dührohamok, falásrohamok stb. Jelenleg 168 cm és 44 kg vagyok, egyetemre járok, de még mindig nem tudom elfogadni magamat.
2012. aug. 15. 19:16
 2/2 missmalik001 válasza:

itt egy ana csoport,itt segítenek :)

[link]

2013. febr. 10. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!