Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan érjem el, hogy ne...

Hogyan érjem el, hogy ne nézzek ki úgy, mint egy 6 hónapos terhes nő? 15/L

Figyelt kérdés
Alapvetően magas, vékony vagyok. Vékonyak a lábaim, karjaim, kicsi a mellem, fenekem. Mégis nem, hogy nem lapos a hasam, hanem egyenesen gömbölyödik..O.O, olyan szinten mintha babát várnék..nagyon utálom, nem tudok csinos felsőket hordani, mert akkor "gratulálnak" és rákérdeznek, hogy hanyadik hónapban vagyok..A bőr nem lóg, mondhatni feszes, és nagyon kemény a hasam..én nem tudom mitől van ez így...rendszeresen sportolok, egészségesen étkezem ennek köszönhetően 2 éve fogytam 20 kg-t....mégsem örülhetek neki..Kérlek adjatok valami tippet, tanácsot,előre is köszönöm.:D
2012. júl. 15. 13:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
41%
Van előnye is, nyerhetsz a sőrhas szépség versenyen !!! :D
2012. júl. 15. 13:13
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, roppant sokat ért a válaszod, de ha mást nem legalább megnevettettél:)De sajnos a humoroddal, nem megyek sokra:D
2012. júl. 15. 13:19
 3/16 anonim ***** válasza:
66%
NEm lehet hogy csak felvagy puffadva?
2012. júl. 15. 13:25
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, amennyiben igen 2 éve fel lehetek puffadva? És, ha valóban így van, ez mitől lehetséges? Mit tegyek ellene?
2012. júl. 15. 13:28
 5/16 anonim ***** válasza:
89%
Igazából nem értek hozzá de lehet úgy vagy mint a kisgyerekek azoknak is nagy hasa lehet majd kinövöd :D
2012. júl. 15. 13:34
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
kép? és adatok?
2012. júl. 15. 14:00
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
vagy orvoshoz kéne menned,vagy nekiállni hasra edzeni.
2012. júl. 15. 14:10
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hasonló adottságú hasam van, bár rajtam alapvetően van felesleg. Szerencsére mióta a paleolit táplálkozást követem, nagyon jó eredményeket tapasztalok.:) Nálad mit jelent az egészséges táplálkozás? Ha valóban ilyen hosszan fennáll a dolog, felkeresném a helyedben a dokit. Olvastam olyat, hogy petefészekciszta is okozhat ilyet, de nem tudom, hogy ennek mekkora a valóságtartalma. Ha meg nincs semmi bajod, legalább a szakértő megnyugtat.
2012. júl. 15. 15:17
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Nem tudom, szerintem vagyis remélem nincsenek egészségügyi problémáim, de mindeképpen el kellene látogatnom egy orvoshoz, de ez nekem olyan kínos...
2012. júl. 15. 16:27
 10/16 A kérdező kommentje:

178 centi és 60 kg vagyok

megmértem:

mell:89

derék(has miatt):80(!!!)

csípő:91

Ha már valaki kérdezte a méreteket

2012. júl. 15. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!