Szülés után mennyi időnek kell eltelnie hogy vissza húzódjon a has?! 20 kilót szedtem fel 5 maradt fenn ami el is férne de a hasam olyan nagy mint mikor 4 hónapos terhes voltam holott 4 hónapja már megszültem.
Figyelt kérdés
2010. nov. 8. 12:23
1/8 anonim válasza:
Én azt hallottam,hogy amennyi idő alatt szetted fel,annyi idő alatt megy le.
2/8 anonim válasza:
Szerintem alkati, nekem mind a két szülés másnapján már homorú volt a hasam.
3/8 anonim válasza:
Attól függ, felszedtél-e valamit a szükségesen felül. Aki semmi egyebet nem szedett fel, annak hamar visszaáll az alakja, aki többletet is felszedett, annak több idő. Amúgy ha le akarod mozogni vagy formálni, akkor keress baba-mama tornát vagy babúszást, az segít.
4/8 anonim válasza:
Amikor a kórházból indultunk haza, a liftben néztem, hogy milyen nagy maradt a hasam. Erre egy doki megjegyezte, majd 1 év múlva lemegy... Na, ennyi azért nem kellett, de pár hónap igen.
5/8 A kérdező kommentje:
Arra már nem emlékszem mennyi idő volt szépen lassan csúszott fel a 20 kiló, 4 hónap alatt is egész szép eredmény amekkora most csak reménykedtem benne gyorsabb lesz. Alkatilag gyors mennek a kilók ha úgy akarom és szerencsére bármikor ehetek este is és a nap bármely szakaszán alig jön fel rám. Vagyis eddig így volt de nem hiszem hogy ez változhat, mikor terhes lettem 55-el kezdtem most 60 vagyok (innen nem megy semerre egy ideje), de szerintem az az 5 kiló csak a hasam teszi ki :)
2010. nov. 8. 12:48
6/8 Kriszti83 válasza:
Nekem kb. fél év alatt húzódott vissza.
7/8 anonim válasza:
Hivatalosan ugyanúgy 9 hónap alatt mint amennyi idő a terhesség. De a dokik szerint ha csak 1 év múlva húzódik vissza, az is teljesen normális. Nekem az első babám után már mire kijöttem a kórházból visszahúzódott. A második babám után meg kb. 3-4 hónapba tellett. Császárosoknak előbb visszahúzódik.
8/8 A kérdező kommentje:
Akkor végül is nem vagyok elkésve csak én vagyok türelmetlen, köszönöm a gyors válaszokat...
2010. nov. 8. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!