Nektek mikor kezdett el látszódni a pocakotok? 2 hónaposan már meg lehet állapítani valakiről, hogy terhes? Esetleg, ha van képetek küldenétek?
13.-14. héten. Nem hiszem, a barátnőim azt hitték az első hetekben (míg el nem mondtam nekik), hogy hízok :D Sajnos már nincsen meg, csak a 20. hétről van meg, és a 36 hétről.
Egy 2 és fél éves kislány (Mirjam) és 37+5 hkm ikercsajszikkal (Stefánia és Mónika)
Könnyű szülést mindenkinek!
A 3. hónapban is csak a mellemen látszódott,hogy "valami nem ugyan az",szemmel láthatóan megnőtt. Volt a gépen az 1. terhességemből a 16.heti pocak fotó,ott már látszódott,hogy valaki van ott,de le lett anno törölve-amit nem is bánok,mert annyira nyomi fejem volt azon :-)
Eleinte max a puffadás miatt tűnik úgy,mintha látszódna,hogy kismama az illető! Leghamarabb 14-15. héten kezd el kívülről is látszódni az 1. terhesség! A többedik látszódhat hamarabb,de ez sem törvényszerű-nekem pl nem látszódott hamarabb,a 3. terhességem volt jól kivehető a 15. hét után,a 18. héten meg akkora volt,mint másnak a 25-26. héten. A 4. terhességnél sincs semmi külső "jele" annak,hogy 9 hetes lennék...
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)
1. baba, most vagyok a 20. hétben, még most sem szembetűnő.
Külső szemlélőnek (aki ismer jól és tudja, hogy ez nem háj), csak 1-2 hete kezdett feltűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!