Mit válasszak? Melyik a hatékonyabb?
Figyelt kérdés
Már elkezdtem diétázni, le is ment 3 kg 2 hét alatt, de mozogni is szeretnék. Pár napja Rubint Réka dvd-re tornázok, eddig csak napi 20 percet sikerült. Venni szeretnék egy fitneszgépet, szobabiciklin és ellipszis tréneren gondolkodom. Melyik lenne hatásosabb? Úgy terveztem, hogy napi olyan 40-50 perc a gépen és + 30-40 perc torna, amennyire lenne energiám. Ti melyik gépet választanátok? Sok súlyfeleslegem van. 170/87/L
Én inkább a szobabicikli felé hajlok. Az jó lenne? Attól nemcsak a lábamból, hanem karból is tudnék fogyni?
2012. júl. 15. 11:46
1/2 anonim válasza:
Ellipszis szerintem jobb, szobabiciklin szétmegy a fenekem. Ellipszis az már majdnem olyan jó mint egy futópad, viszont kevésbé erőlteti a térdet.
2/2 anonim válasza:
Én szobabiciklizem, nekem jobban bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!