Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen nem hízlaló nasit...

Milyen nem hízlaló nasit vigyek táborba?

Figyelt kérdés
menni fogok 10 napra egy táborba az erdőbe, és napi 3xi étkezés lesz, szóval tízórait meg uzyonnát nekünk kell vinni. Nyilván mindenki chipseket meg ilyeneket fog vinni, de én szeretnék kevésbé hízlaló és kevésbé egészségtelen dolgokat vinni. Imádom a gyümölcsöket, csak azok nemnagyon állnak el sokáig. Valami tipp, hogy mit vihetnék? A puffasztott kenyér-dolgot utálom
2009. júl. 12. 19:12
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Hát,igazából,aza nasi nem hízlal amit nem eszel meg. :) Vagy,kérd meg édesanyád,hogy süssön teljes kiörlésű lisztből,neked valamilyen sütemény félét édesítőszerrel. Az mindjárt nem hízlal(annyira). Vagy lehet kapni ilyen,úgy nevezett alma chipset,banán chipset,ezekben sincs annyira sok kalória. Vagy korpoVIT keksz.(Győri) Szűztea keksz.
2009. júl. 12. 19:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen típus vagyok :)

Többnyire Győri Édes Jó Reggeltet szoktam vinni, meg Zabfalatkákat. Tudom, hogy ez nem elég, én is bajban szoktam lenni emiatt... aszalt gyümölcsöket is vihetsz, csak az lehet, hogy meghajt, és az nem szerencsés, ha az erdőben jön rád a cifra...;D

2009. júl. 12. 19:26
 3/8 anonim válasza:
73%

Szia,a bio kölesgolyó nagyon finom,van belőle mogyorós,főleg azt szeretik a gyerekeim.DM-ben lehet kapni.Nem tudom lesz e ott mikro,mert a popcorn is diétás nasinak számít.Műzliszelet?-vannak már elég finomak.

Per pillanat ennyi jutott eszembe,remélem segítettem.

2009. júl. 12. 19:26
 4/8 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat! Sokat segítettetek!

Azért akinek van még ötlete írjon!! :D

2009. júl. 12. 19:33
 5/8 anonim ***** válasza:
55%

Szia! Gyümölcsöt vihetsz, csak edd meg mielőtt megromlik. Többi napra jó az az alma chips amit javasolt előző válaszoló. Csak nézd meg hogy ne legyen hozzáadott cukor benne, és ne tegyenek rá pálmaolajat, mert attól szerintem nagyon rossz lesz az íze. Banán chipset nem javaslom mert sok benne a szénhidrát, és általában cukorral szárítják. Persze vannak aszalt gyümölcsök, amihez nem adnak cukrot, ha venni akarsz, akkor olyat. A jó reggelt kekszet sem javaslom mert sok benne a szénhidrát. Nem nasinak való adag van benne, hanem annyi amennyit egy főétkezésre meg lehet enni. Szóval ha mindenképpen enni akarsz, akkor vegyél cukor nélküli almachipset vagy aszalt gyümölcsöt. De az almachipsből se egyél meg egyszerre egy zacskót, hanem legalább két részletben.

egy cukorbeteg lány

2009. júl. 12. 19:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Győri Édes zabfalatokat meg müzliszeleteket, háztartási kekszet.
2009. júl. 13. 19:26
 7/8 anonim ***** válasza:
én zabkorpából édesítővel szoktam kekszet sütni, és azt enni ha rámjön a nassolhatnék vagy pedig gyümit eszem.
2009. aug. 2. 21:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia! A tábor első néhány napjára még tudsz vinni gyümölcsöket, almát, barackot...stb.

Igazából nem tudom mennyire egészséges, még én sem ettem, de láttam már egy boltban, gyümölccsipszeket, mint például az almacsipsz. :-)

...vagy Győri édes termékek: Jó reggelt! szelet, Győri édes Zabfalatkák, müzliszeletek.

Ha esetleg megoldható lenne a hűtő...vihetnél joghurtokat is. Nem tudom mennyire megengedett a diétában a babapiskóta (én imádom), de joghurtba mártogatva isteni finom, és egy pár darab simán belefér. :-)

:-) Más már nem nagyon jut eszembe.

Érezd jól magad a táborban!

2009. aug. 3. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!