3 kiló lemehet még augusztus 5-ig? 1,5 hónapja próbálok egészségesen étkezni de valahogy most nem fogyok tovább, de nem tudom miért?! Mitől lehet a stagnálás?
Mókuskám leírnám a tegnapi étrendem, hogy nyugodt legyél: reggel: 1 szelet teljes kiőrlésű kenyér, 3 szelet csirkemell sonkával, 1 paprika, 1 paradicsom. Uzsonna: 1 natúr joghurt, 1 barack. Ebéd: spenót főzelék, 1 főtt tojás (sárgája nélkül-nem szeretem) uzsonna: alma. vacsora: 1 szelet csirkemell natúran, olaj nélkül sütve, paradicsommal.
Spinning: 2 x 50-60 perc/hét, futás heti 1-2x kb 40 perc. Kézilabda idején: heti 3x 90 perc, de akkor nem járok futni.
koplalástól nem leszel szebb, a zsír marad, izmok mennek és löttyedt lesz a bőröd + jön a narancsbőr
5-éig kemény edzéssel lemenne simán 2-3 kg, de ha nem megy le, akkor is jobban néznél ki...ennyi
Kovi teljesen igazad van, egy melltartó mérettel kisebb kell már, de még így sincs baj vele szerencsére. Szilikonra nem lesz szükség, meg amúgy sem akarnék :D Lehet hogy kicsit túlzásnak tűnik, de sok pénz múlik rajta. Emellett jobban is érzem magam, több energiám van, nem vagyok állandóan álmos,mint régebben.
Saját súlyos dvd-m jövőhéten érkezik. Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!