Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 3 kiló lemehet még augusztus...

3 kiló lemehet még augusztus 5-ig? 1,5 hónapja próbálok egészségesen étkezni de valahogy most nem fogyok tovább, de nem tudom miért?! Mitől lehet a stagnálás?

Figyelt kérdés
Kb. 1,5 hónapja próbálok áttérni egészséges táplálkozásra. A fogyás gyorsan beindult, de most valahogy nem megy (igaz kicsit többet is ettem az utóbbi 1 hétben, de nem sokkal). Jelenleg 167 cm vagyok és 55 kg. Ami szép és jó, de még mindig van némi zsír rajtam. Ha elhagynám az ebédből a húst (amit nem igazán szeretek),és csak zöldséglevest ennék főzelékkel (magával sűrített) felgyorsulhatna a fogyás? Délután este már csak zöldséget és túrót eszek, ha nagyon nassolhatnékom van görögdinnyét.
2012. júl. 13. 09:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Mókuskám leírnám a tegnapi étrendem, hogy nyugodt legyél: reggel: 1 szelet teljes kiőrlésű kenyér, 3 szelet csirkemell sonkával, 1 paprika, 1 paradicsom. Uzsonna: 1 natúr joghurt, 1 barack. Ebéd: spenót főzelék, 1 főtt tojás (sárgája nélkül-nem szeretem) uzsonna: alma. vacsora: 1 szelet csirkemell natúran, olaj nélkül sütve, paradicsommal.

Spinning: 2 x 50-60 perc/hét, futás heti 1-2x kb 40 perc. Kézilabda idején: heti 3x 90 perc, de akkor nem járok futni.

2012. júl. 13. 10:16
 12/15 anonim ***** válasza:

koplalástól nem leszel szebb, a zsír marad, izmok mennek és löttyedt lesz a bőröd + jön a narancsbőr

5-éig kemény edzéssel lemenne simán 2-3 kg, de ha nem megy le, akkor is jobban néznél ki...ennyi

2012. júl. 13. 10:17
 13/15 anonim ***** válasza:
mondom én, hogy masszívan koplalsz
2012. júl. 13. 10:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Leírásod alapján rendben kell hogy kinézz, a spinninget nem tudom mennyire intenzíven tolod, de lehet, hogy ki kéne egészítened némi súlyzós edzéssel, illetve gimnasztikai jellegű gyakorlatokkal (saját testsúlyos, vagy aerobic, kangoo, vagy a most divatos zumba). A "hasam alja" típusú kérdésre meg szerintem tényleg ott a photoshop. Ha azt akarod, hogy minden zsír lemenjen hasról, akkor ugrik a melled is, szerintem kevéssé nőies, és rakathatod be a sziliont.
2012. júl. 13. 10:23
 15/15 A kérdező kommentje:

Kovi teljesen igazad van, egy melltartó mérettel kisebb kell már, de még így sincs baj vele szerencsére. Szilikonra nem lesz szükség, meg amúgy sem akarnék :D Lehet hogy kicsit túlzásnak tűnik, de sok pénz múlik rajta. Emellett jobban is érzem magam, több energiám van, nem vagyok állandóan álmos,mint régebben.

Saját súlyos dvd-m jövőhéten érkezik. Köszi a válaszokat.

2012. júl. 13. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!