Mennyit kell sportolnom egy nap ha 70 kiló vagyok és augusztus elejére leakarok adni 10-15 kilót?
Figyelt kérdés
Milyen sportokat ajánlotok? Sajnos a lehetőségeim nem nagyon engedik meg, hogy konditerembe járjak és az eső miatt lemnni sem nagyon tudok. Itthon próbálok esténként tornázgatni, de szerintem ez nem elég....2010. jún. 4. 17:36
1/2 anonim válasza:
menjél pl. futni, biciklizni akár haveroddal is (bicikli előnyben, kevésbé terheli a térded) hetente 6x mozdulj ki, egy napot pihenj:) ne fogyókúrázz, de csak annyit egyél, amennyivel jóllaksz. este hat után ne egyél semmit max zöldséget, gyümölcsöt. ennyi.
jah és szerintem ne mérlegben mérd a teljesítményed, én a 168 centimmel 60 kilót nyomok a felszedett izomtömeg miatt:)
2/2 anonim válasza:
nehéz lessz én egy héten egy kg adok le ugy hogy nem eszem semi kenyeret és édeségt és tornázom minden nap fél órát ebédet eszem rendesen de este csak jokhurt és gyümölcs sok sikert sikerülni fog ha kitartasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!