Hány gramm szénhidrátot egyek?
160g fehérje
120g szénhidrát
de ez csak tipp. szerintem ha ezeket normális kajákból viszed be,fogyni fogysz
tehát.. a szénhidrát nem péksüti,hanem rizs. a fehérje nem virsli,hanem fehérhús,halak.
Köszi szépen segítséget!
Jó dolgokat eszem, legalábbis szerintem igen. Sok zöldség, fehérje, kevés szénhidrát, csak alacsony ch tartalmú gyümölcs. Semmi kotyvalék, virsli, májkrém, párizsi, kenyér helyett korpovit kekszet szoktam enni. Sok natúr yoghurt zabkorpával vagy lenmagörleménnyel. Víz, semmi üdítő. 5x eszem egy nap, de legalább 4x. Péksüti, lekvár vagy ilyesmi szóba sem jöhet. Husiból ált. csirkemell, esetleg bőr nélküli comb. Remélem ez így jó!
Szia!
Szénhidrát legyen alacsongy GI jű szénhidrátokból a nap folyamán: lencse, hüvelyes zöldségek, bab, vörösbab, zabpehely, basmati rizs,
mennyiségre minimum 50-150 g között legyél / nap, amibe minden táplálék szénhidráttartalmát bele kell számolni amit a szádba tettél, a folyadékot is beleértve,
naponta 5-6-7x étkezés
4 liter víz /nem folyadék mint pl. kóla hanem víz!!/
Fehérje pedig 124g-160 g között, annál több nem kell, azt is húsból és tejtermékekből vidd be, lényeg hogy sovány legyen, zsírt is vigyél be, a napi össz kalória 15 % a többszörösen telítettlen zsírból származzon, pl. lenmagolaj, szobabicaj előtt egy 5 g nem árt, pörgető hatása van.
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!