Lehetséges az, hogy 1 hét alatt ilyen sokat fogytam centikben?
Egy héttel (pontosabban 8 nappal ezelőtt) lemértem különböző testrészeim kerületét. Most is ugyanoda tettem a szalagot, mert pl. amikor a combomat mértem, úgy csináltam, hogy a tövétől 5-cm-re tekerem körbe. Szóval ilyen szempontból tuti, hogy pontos.
Azóta bicikliztem sokat, meg sok vizet iszok, próbálok egészségesebben étkezni, este nem enni. Vagyis ez nem is 8 napja volt, mert már 2 hónapja csinálom ezt az egészet.
Csak fura, hogy 8 nap alatt így megváltoztak az értékek:
Derék: 84 --> 83
Comb: 57 --> 55
Csípő: 95,5 --> 93
Kar: 29-29
Mell alatt: 87 -->86
Lehetséges ez?
Egyébként adataim: 15/L, 169 cm, 67,5 kg.
Véleményetek szerint mennyit kellene fogynom, főként honnan és milyen mozgást ajánlotok? Köszönöm előre is!
55-58 kilóra.
a testzsír meg általánosan csökken,szóval mindenhonnan menni fog le.
ami sok így első ránézésre az a derék.
és havonta egyszer elég mérni.
mindig elsején csináld és írd füzetbe.
Oké, köszi.
Derékról hogy lehetne hatékonyan fogyni? Gondolom normális étkezés, kevés szénhidrát, sok gyümölcs... bicikli esetleg? Futás?
nem egészen.
sok fehérje,kb ugyanannyi mennyiségű szénhidrát,és minimális gyümölcs.
gyümölcsöt ha nagyon szereted,akkor délelőtt mehet,de diéta alatt a multivitamin megy helyette.
edzésnek meg mehet a bicikli,a kocogás és a feszesség megtartásához a fegyencedzés.
ijesztő neve van tudom,de ez egy otthon végezhető torna rendszer,ami szépen karban tartja a test összes izmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!