Ez hogy lehet? Fogytam, de centikben nem látszik.
Figyelt kérdés
Fogytam 3 kilót, de akárhol is mérem magam, ugyanannyi. Akkor most honnan fogytam?2012. máj. 28. 15:18
1/6 anonim válasza:
nagyon sok helyről, de szerintem csak víz ment le rólad és az nem látszik.
egyébként fogyhattál:
kézről, arcról, combról, lábról, nyakról, hasból, fenékből....
2/6 anonim válasza:
attól is függ, mennyiből adtál le 3 kg-ot. ha előtte 80 voltál, nem annyira feltűnő a változás, de ha mondjuk 50kg-ról fogytál 47 kg-ra, az nagyon szembetűnő tud lenni. emellett a test önmagától is képes 1-1.5 kg-os súlyingadozásra, ennyit simán változik pl a vízháztartástól függően, sőt, pl azon is múlhat, h az először nagydolog elvégzése előtt mérted, később pedig után. ezek összessége simán kiteszi a fogyásod felét. azaz knnyen lehet, h valójában csak 1 max 2 kilót veszítettél, ami nem igazán látszik meg ránézésre, és centikben sem mérhető. a mérleg kimutatja, de tulajdonképpen nincs valós változás.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 65-ről fogytam 62-re, de ehhez 175 centi vagyok, tehát nem dagi.
Nem két nap alatt fogytam le hanem két hét alatt. Este 1 kilóval nehezebb szoktam lenni mint reggel, azért mondtam 3 kilót, pedig reggel ráállta a mérlegre és 61 voltam.
A derekamat, fenekemet, combomat, vádlimat szoktam mérni, de akkor lehet hogy nem ezekről a területekről fogytam?
2012. máj. 28. 15:38
4/6 anonim válasza:
folyadék és salakanyag távozott, nem zsír.
5/6 anonim válasza:
Igen, először a víz és a salakanyag távozik. 2 hét nem sok idő, ha tovább diétázol, zsír is fog lemenni rólad.:)
6/6 A kérdező kommentje:
Megint köszönöm a válaszokat.
Időközben észrevettem, hogy a csípőcsontomnál ment le 4 centi, hogy ez hogy lehet, azt nem tudom :D
2012. máj. 29. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!