A piritos kenyerbe kb mennyi a kaloria?
Figyelt kérdés
sok helyen olvastam mar h piritva a kenyer nem nagyon hizlal ... kb mennyi kaloria lehet egy piritos kenyerben?
(feher kenyer)
2012. júl. 11. 16:23
2/5 anonim válasza:
Az elsö válaszoló téved. Ugyanis a pirítós kenyér piritás ELÖTT ugyanannyi kalóriát tartalmaz, mint a rendes, azaz 100g kb 250 kcal.
Ha megpiritod, akkor a kalória nem csökken benne (mert mitöl csökkenne), söt ha 100 g-ot fogyasztasz, az több lesz, mert a piritás során viz párolog ki belöle.
Igy 100 g piritatlan kenyérböl lesz kb 65 g piritott, aminek ugyannyi (250 kcal) az energiatartalma.
100 g megpiritott piritós 390 kcal
3/5 anonim válasza:
első vagyok,én is így akartam érteni mint a másik válaszoló^^
4/5 anonim válasza:
Akkor jó, lehet, hogy csak én értettem félre, azért irtam le részletesen, hogy a kérdezönek egész biztos erthetö legyen. NEm kötözködni akartam.
5/5 A kérdező kommentje:
ok
koszonom mindkettotoknek
2012. júl. 11. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!