Körte alkatúak hogy fogyhatnának CSAK alsótestből?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert elég kicsi a mellem, a felsőtestemmel viszonylag elégedett vagyok, viszont alul elég erős vagyok. Széles a csípőm, nagy a fenekem. Inkább lennék fent is kicsit húsosabb, és mindenhol arányos, mint most ilyen aránytalan. Nos? Valami edzés combokra, popsira vagy valami?2012. júl. 9. 13:18
2/8 anonim válasza:
Bringa, futás, görkori. Egyébként valóban nem lehet csak egy helyről fogyni, de ezek a sportok az egész testet formálják, nyilván ahol több a probléma, ott elvileg látványosabbnak kellene lennie a változásnak ha csinálod.
3/8 anonim válasza:
Ha körte alkat vagy, akkor nincs mit tenni. Ha extrém mértékben meghízol, akkor lesz melled, de gondolom, ezt nem akarod...
4/8 anonim válasza:
Ezzel nem lehet mit kezdeni, ilyen az alkatod, csontozatod.
Én is edzek, tornázok, fogyózok, már csak 45 kg vagyok, de a körteforma még mindig körteforma. Olyan nincs hogy alulról fogysz felülről meg nem, mindig fentről megy le először, mégpedig mellből, ha más felesleg ott nincs.
5/8 anonim válasza:
nem. NINCS helyi fogyás. ha lábra edzel, az is ugyanúgy fogyaszt mindenhonnan mert összegződik a befektetett energia és egyenletesen fogyaszt. az alkatodat nem tudod megváltoztatni. tudom, mert én is körte vagyok.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azt azért gondoltam, hogy csak alulról nem lehet. Fogyni szeretnék néhány kilót, illetve formálni a combot, feneket. Néha szoktam futni, de gondolom ezt rendszeressé kellene tennem. Pár hete pedig elkezdtem bokasúllyal edzeni. Lábemelések, ilyesmi. Szerintetek ezek így hasznosak?
2012. júl. 9. 15:27
7/8 anonim válasza:
Sajnos nem tudsz mit cisnálni az alakoddal. Hidd el a körte alak is nagyon szép tud lenni:) Sportolj viszont az sosem árt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!