Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem fogyok. Mitől lehet?...

Nem fogyok. Mitől lehet? Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Konditerembe járok heti 4x, személyi edző állította össze a mozgássorozatot. 3 napra van tervezve. Futópadon gyors gyaloglás, vagy ellipsis, biciklizés, ezekből 1 óra, majd súlyzózás fél óra.

Étrendemben is ő segített, így néz ki (persze nem mindig ugyanazt eszem):

reggeli: 35 g zabpehelyből zabkása (vízzel)

tízórai: pl túró, vagy egy joghurt, gyümölcs

ebéd: párolt hal, csirkemell + saláta

uzsonna: mint a tízórai

vacsi: ha aznap nem ettem túrót, akkor kb 200 g túró, ha ettem, akkor valami hús, hal, ilyesmik.

Fél év alatt 0,5 kg-t fogytam, pedig 94 kg vagyok..

Egészségügyi problémáim nincsenek, endokrinológián töltöttem egy hetet decemberben, azután kezdtem el a fogyókúrát januárban.

Mit csinálok rosszul, mi miatt nem megy a fogyás??

2012. júl. 7. 14:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
fél év alatt fogytál fél kilót?????? what? :DDD és még hiszel a személyi edződnek? úristen... amúgy az, hogy 80-90 gr ch-tól híztál el, nem azt jelenti, hogy most is el fogsz tőle hízni, mert annó valószínűleg szar kajákból hoztad azt össze, miközben meg lehet ezt oldani egészségesen is tk kenyérből, barna rizsből stb
2012. júl. 8. 13:10
 12/18 anonim ***** válasza:

Hűha...

A kaja viszonylag jó, a gond az edzéssel van...

Ehhez az étrendhez sok az edzés amit csinálsz. Ez azért baj, mert így a zsírszöveteid izommá kezdenek alakulni, az izom pedig nehezebb mint a zsírszövet, így ugyan kisebb lesz a testzsír %-od, de ugyan azt a súlyt fogod hozni, mint eddig.

Ha ezt a diétát tartanád és nem edzenél látványosabb lenne a fogyás.

2012. júl. 10. 14:19
 13/18 A kérdező kommentje:

Viszont az edzés számomra a lényeg, mert nem akarok trombózist.

Ezért nem is aggódok annyira a fogyás miatt.

2012. júl. 10. 15:08
 14/18 anonim ***** válasza:
Trombózist? Nem igazán értelek most... ez hogy jött ide?
2012. júl. 10. 15:30
 15/18 A kérdező kommentje:

Úgy, hogy fogamzásgátlót szedek, és cigiztem 1,5 évig, és félek a trombózistól. Ezért próbálok egészségesen élni és sokat mozogni, hogy ne legyen.

Elfogadtam már a testemet, igazából fogjuk rá, hogy boldog is vagyok, de azért jó lett volna fogyni pár kg-t.

2012. júl. 10. 15:34
 16/18 anonim ***** válasza:

Ajaj...

A túlsúlyosaknál sűrűbben fordul elő trombózis, mint a fogamzásgátlót szedőknél vagy a leszokott dohányosoknál és csak a mozgás nem előzi meg...

De persze ezt neked kell tudnod, de inkább tájékozódj alaposabban, minthogy alaptalan félelmekbe kergeted magad... főleg ilyenekbe, hogyha nem mozogsz trombózist kapsz... mert ugyan nem tudom hány éves vagy, de nem lesz mindig időd majd edzeni és akkor mi lesz?

2012. júl. 10. 15:47
 17/18 A kérdező kommentje:
Orvos tanácsára csinálom ezt, neki jobban hiszek, mint neked.
2012. júl. 10. 15:49
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha orvosi javaslatra sportolsz, mert anélkül nő a trombózis kockázata, akkor az sem igaz, hogy nincs egészségügyi problémád...

Ezért utálom ezt az oldalt, egy csomóan csak félkérdéseket tesznek fel, fél információkkal... na így segíts ha tudsz..

2012. júl. 10. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!