Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés

4 hónapja fogyózok, ez idő alatt 4 kilótól sikerült megszabadulnom.

173 cm és 80 kg vagyok, 84-ről indultam. nem eszek sem fehér kenyeret, semmi cukros löttyöt, semmi édességet.

szinte mindig fehér húst és rengeteg zöldséget eszem, túrót, sovány sajtot, sovány felvágottat, abonettet..

heti 5-ször 1 óra futás, heti 3-szor 45 óra aerob edzés, soha nem bűnözök, és mégis ez azért nagyon kevés eredmény.

lassan úgy érzem, hogy feladom, mert semmi eredménye nincs a kemény munkámnak.

és egyébként ez a 4 kiló sem látszik meg rajtam sehol, ugyanolyan vagyok mint voltam.

2012. jún. 27. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha nincs rejtett betegséged, ami okozná, nem szedsz hormontartalmú vagy szteroidtartalmú gyógyszert, akkor még mindig több kalóriát viszel be, mint amennyire szükséged van.

Az egészséges ételek is "hízlalnak", ha többet eszel belőlük, mint kellene.

Ennyi infó kevés ahhoz, hogy bárki tanácsot tudjon adni.

2012. jún. 27. 12:37
 2/5 Zakathol ***** válasza:
Ahogy fogysz, csökkenteni kell a bevitt energiát is ám... Az elején azért fogytál mert a kalóriamérleged negatív lett, a módosítások során. De ahogy csökken a súlyod, egyszer csak a kalóriamérleg már nem lesz negatív, hanem egyenlő lesz. Ekkor pedig már nem fogsz fogyni, csak ha tovább csökkented a bevitt kalóriákat.
2012. jún. 27. 12:43
 3/5 anonim válasza:
Mellé még nem ártana tornázni. Főleg,ha ülő munkát végzel.
2012. jún. 27. 12:51
 4/5 A kérdező kommentje:

az adagokat folyamatosan csökkentem, szerintem ez a mozgás elegendő.

fogamzásgátlót szedek, lehet hogy ez a baj?

2012. jún. 27. 12:54
 5/5 anonim ***** válasza:

A fogamzásgátló nem baj, a hormonos dolog hülyeség.

A gond valószínűleg egyszerű: nem jó az étrended és nem jó az edzés sem.

Edzés:

Heti 4-5x 45 perc aerob mozgás kell, emellett lehet súlyzós edzés vagy kardió edzés, de lehetőleg másik napon.

Étrend:

Napi 4-5 részre fel kell bontani a kaját. Kell szénhidrát is de a jobb fajtából: rizs vagy krumpli. Abonett, sajt, felvágott bármilyen is felejtős, mert zsíros.

De ezt így nem igazán lehet röviden leírni, keress rá: body.builder.hu alapismeretek.

2012. jún. 27. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!