Egy ducibb 4. -esnél jó a 60 felülés,30 fekvő?
A sulisra gondolsz? Abból nekem felülés 123 volt (abban a legjobb voltam 80 körüli volt a leggyakoribb) fekvő... nem is emlékszem a tesitanárnőnk sírógörcsöt kapott amikor meglátta mi csinálunk fekvőtámasz címszó alatt..
Egyébként nagyon ügyes vagy! Nem tudom mennyire vagy duci, de a 60 nagyonkirály!
A többi válaszolónak. A kishölgy nem az NKE-re jelentkezik, hogy a szabályos gyakorlatokat kérjék tőle!!
4.-nek
Jó de hát azért mégse mindegy hogy 30szabályos vagy nem.
Bocsánatodat kérem! Nem tudom, miért hittem, hogy lány írta ki a kérdést. Most nézem a nevedet elég árulkodó is... Elnézést kérek mégegyszer!
Persze, hogy nem mindegy, hogy szabályos vagy nem, de egy a 10 éves fiúk szabályos fekvőket szoktak nyomni? Ezt komolyan kérdezem, mert lány vagyok, de nem az ő korában illik elkezdeni figyelni arra, hogy normálisan csinálja?
Amúgy 10 évesen én is mindig fára másztam, meg fociztam a srácokkal:)
És kérdező, téged zavar? Ha igen kezdj el edzeni. Most a fegyencedzést nagyon felkapták. Csak a saját súlyoddal dolgozol.
És szerinted ezt honnan lehet tudni?
Ha nem volt szabályos, igen, jogos volt a 4es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!