Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi történne, ha 3 napig csak...

Mi történne, ha 3 napig csak fehérjeturmixot innék kaja helyett?

Figyelt kérdés
A reggeli adagba meg tennék mondjuk 20 g zabpelyhet.
2012. júl. 3. 15:33
 1/9 A kérdező kommentje:
ja és nem a t.rbódi.t@s hülyeség, hanem igazi whey protein.
2012. júl. 3. 15:35
 2/9 anonim ***** válasza:
3nap nap alatt szerintem semmi komoly, max hasfájás, hasmenés.
2012. júl. 3. 16:01
 3/9 A kérdező kommentje:
Arra céloztam, hogy tudnék-e fogyni.
2012. júl. 3. 16:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Hasmenés. Amúgy jó hülye vagy, de ez mellékes.
2012. júl. 3. 16:08
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem arra voltam kíváncsi, hogy hülye vagyok-e.

Hanem hogy fogyhatok-e így 3 nap alatt valamennyit.

2012. júl. 3. 16:23
 6/9 anonim ***** válasza:
fogyni 3nap alatt? a testsúlyunk ingadozik, a zsírvesztés lassú folyamat, 3napos távlatban nincs értelme ilyesmiről beszélni.
2012. júl. 3. 16:59
 7/9 anonim ***** válasza:
3nap alatt nem fogysz, maximum ha olyan eros hasmenésed lesz, hogy minden víz és béltartalom ki jon belled, de zsír egy deka sem..
2012. júl. 3. 17:41
 8/9 anonim válasza:

szét fosod a beled, ugyan úgy érzed az éhség okozta problémákat, szédülés, gyengeség levertség, és kb ennyi. biztos hogy nem fogynál tőle max csak amit előtte napok(on) ettél az ki jönne belőled 3 nap alatt, és annak a súlyát, meg némi kis vízveszteség lenne + annak a súlyát. (ja meg plusz a napi 20g zabpehely)

egyébként ez kur.vára nem jó ötlet, mert ha a napi bevitt fehérje ideális a test súlyodhoz akkor nincs vele semmi gáz, de ha egy ötven kilós ember megeszik napi nagy mennyiségű fehérjét(testsúlyához képest) tegyük fel legyen mondjuk 300g naponta annak a veséjét "megcsapja" rendesen.

(ezt csak azért írtam mert azt írtad hogy 3 napig fehérje turmixot akarsz fogyasztani, gondoltam nem egy turmix lesz naponta)

és most mindjárt jönnek a 13-14 éves kigyúrt kis gyerekek, és megmagyarázzák a frankót...

a fehérjével nincs gáz mivel a szénhidrát, vitaminok, mellet az egyik legfontosabb beviteli forrás csak nem szabad túlzásba vinni...

ja és ne várj tőle csodákat!

2012. júl. 4. 15:46
 9/9 A kérdező kommentje:

Értem.

Köszi, hogy kivertétek a fejemből a butaságokat. :D

Mikor hirtelen rádöbben az ember hogy fogyni kéne, sok hülyeség eszébe jut.

2012. júl. 5. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!