Ha egész nap ennyit eszek és ennyit edzek, akkor fogyok? BIZTOS?
Már mindent kipróbáltam,ettem kevesebbet,mint amennyit eddig,csináltam a 90napos diétát egy ideig,csináltam különböző diétákat,ahogy csak tehetem és egészségem engedi járok edzeni és futni de SEMMI FOGYÁS NEM LÁTSZIK!!! Elegem van!!!!!
Ha eszem egy nap,reggel gyümit,ebédre csak levest,este megint egy gyümit vagy max salátát,és ezek mellett járok edzeni 1órát,plusz itthon is tornázom 1/4 órát,ezzel fogyok végre?????
172cm/62kg
Ne mondjátok,hogy ezzel normális az alakom,mert nem,ti nem látjátok,hogy mennyi husi van rajtam!
A hasamon alig van felesleg,inkább a fenekemen meg a combomon van a legtöbb!!!
Köszi a válaszokat amúgy,de légyszi válaszoljatok a kérdésemre!
Biztosan fogysz de kidőlsz hamar mert ezt ennyi kajával nem lehet normálisan kibírni!Egyél bőségesen reggelire jókat!PL:barna kenyér sonkával,uborkával+nagy pohár tej
Tízóraira gyümölcs,ebédre párolt hús rizs+saláta.Uzsonna egy kefír pár szem keksz kíséretében,vacsora natúr joghurt gyümölcs!Ha így étkezel és mellette így edzel akkor jól fogsz kinézni,hidd el!Ne sanyargasd magad,a tested ellenáll ezeknek a kínoknak és nem fogsz fogyni!Szervezeted elraktározza azt a kicsit is amit beviszel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!