Baj, ha csak ennyit tudok enni?
Figyelt kérdés
Rájöttem, hogy mi a folyamatos zabálórohamok oka és sikerült kiküszöbölnöm (lelki okok). ELkezdtem pár napig a Level diétát (amúgy 160/60 voltam). Ezalatt a pár nap alatt is fogytam rendesen, de az egymást követő családi banzájok miatt abba kellett hagynom. Most csak akkor eszek, amikor éhes vagyok és így jól érzem magam. Nincs büntudatom és tényleg nem vagyok éhes. De én most gyakorlatilag naponta egyszer eszek és akkor sem tömöm magam halálra, sőt, mondhatni keveset. Most is szépen mennek le a kilók. Ebből lehet probléma, hogy ilyen kevés táplálékot veszek magamhoz?2011. szept. 1. 20:52
1/4 anonim válasza:
igen lehet. mivel most kolplalsz (ha egy nap egyszer eszel és keveset akkor azt koplalásnak hívják) és tudod mi jön a koplalás után? rendes evés vagy falórohamok és akkor meg kamatostul visszahízol mindent.
2/4 anonim válasza:
Hát igen.A koplalás elején még azt hiszed, hogy hű de jó, hogy fogysz, meg nem is olyan nehéz, de aztán úgy ki fog éhezni a szervezeted, hogy tényleg jönnek a falásrohamok, és szépen visszahízol mindent.Gondolom ezt nem szeretnéd.
3/4 A kérdező kommentje:
Szerintem a koplalás azt jelenti, hogy nem azért eszek, mert nem tudok, hanem mert nem engedem. Szóval koplalás alatt az ember szenved, de én nem szenvedek. Akkor mégis mit csináljak?
2011. szept. 1. 21:36
4/4 bix válasza:
az emberi szervezet jó cucc. az a baja hogy nem tud értelmes visszajelzéseket küldeni arról mit akar. az hogy nem vagy éhes még nem jelenti hogy nincs szükséged tápanyagokra... a koplalás meg nem azt jelenti hogy sanyargatod magad és sírva alszol el hogy csokival álmodhass hanem hogy radikálisan alacsony kalóriát viszel be a szervezetedbe...
kezdj el mozogni rendszeresen és intenzíven, megjön az étvágyad hidd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!