800 kalorával fogyókúrázom mennyi idő után indul meg a fogyás?
Azért ott már valami gond van,ha meg se moccan... Kéne mennie...
Sportolsz valamit?
Eszel elég rostot?
Hányszor eszel egy nap?(min. 5)
Iszol elég folyadékot?(min. 2-3 l)
Ha ezek közül legalább 2-3 okés,akkor jobb lenne elmenni dokihoz és beutalót kérni endokrinológiára... Lehet,hogy van valami gond a pajzsmirigyekkel. Egyébként a kis okoskodás után,hogy válaszoljak a kérdésedre,a fent felsoroltak betartásával,még ha nem is sportolsz,és 800 kalóriával úgy 1-2 héten belül már lenne 1-3 kg eredmény azért... Kis jótanács: mivel ez a mennyiség nagyon kevés(ezt te is tudod,én is,mindenki) utána már semmi se lesz a régi,ha lefogysz. Sajnos amint visszaváltasz a megszokotthoz,visszajönnek a kilók,szóval a későbbiekben is törekedj rá,hogy főleg zöldséget,sovány tejterméket meg fehér húsokat fogyassz,de ezt már lehet,hogy száz helyen olvastad,mivel gondolom a sok fogyókúra kipróbálása miatt már elég jártas vagy a dolgokban.:) És ami még fontos: szedj valami vitamint,vagy étrend kiegészítőt(én ajánlom a Béres Actival MAX-ot,én legalábbis ezt szedtem az 1000 kalóriás alatt,ez elég sok mindent tartalmaz),mert az ilyesmit ennyi kalóriából nehéz fedezni. Sok sikert a fogyihoz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!