Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrázom és érdekelne, h...

Fogyókúrázom és érdekelne, h a rendszeres mozgást szobabiciklizéssel is ki lehet váltani?

Figyelt kérdés

Körübelül 10 kg van még rajtam,4 kg-t már fogytam.

A megfelelő táplálkozással nem állok hadilábon és mellette futottam eddig,de ez a nyirkos,ködös idő már nincs ínyemre.

Ezért váltanék szobabiciklire,de ketten is azt mondták a környezetemben,h ááá azzal feleslegesen próbálkoznék,mert nem eredményez fogyást!

Ezt én nem hiszem.Na most akkor kinek van igaza?

pl napi 1-1,5 óra nehezített fokozatban nem érne semmit??

köszönöm előre is a normális válaszokat.

23l

2011. dec. 1. 13:52
 1/4 anonim ***** válasza:

dehogynem ér!

annyira legyen nehéz a fokozat, hogy megizzadj tőle, de még ne lihegj.

2011. dec. 1. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon jó a szobabicó!
2011. dec. 1. 14:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem akarok nagyon belebonyolódni, ha valaki nem túl eddzett akkor a szobabicilki sokkal jobb neki és teljesen felesleges nehezített fokozatban mert a zsírt nem azzal égeted hogy erőlködsz. (az izmaink intenzívebb munkát leginkább glikogénből képesek fedezni, mert a zsírból energiát kinyerni sok idő és sok oxigén kell hozzá).

1óra szobabicilki nem túl megerőltető tempóban úgy ahogy az 1. is írja lehet hogy kevesebb kalóriát éget el mint amenyit futással elégetnél, de a szervezeted képes zsírból fedezni a kalóriaszükségletet ami futásnál csak a nagyon eddzett embereknél van meg.(persze a futásnak is vannak kedvező hatásai a fogyás szempontjából de mint írtam nem bonyolódnék nagyon bele. :)

2011. dec. 1. 14:39
 4/4 A kérdező kommentje:

okés,nagyon köszönöm mindenkinek a választ!:)

akkor nyomni fog,ahogyan írtátok és remélem,h idővel és kitartással visszanyerem a régi alakom!:)

köszi még1x!

2011. dec. 1. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!