Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 5 napja fogyókúrázom, nagyon...

5 napja fogyókúrázom, nagyon keveset eszek, sok vizet iszok és nem megy a fogyás. Alig 2 kilót ha fogyhattam. Nagyon keveset eszek, van mikor egy nap csak egy almát. Miért nem szaladnak le a kilók?

Figyelt kérdés
Gyötröm magam, tornázok is, és nincs eredmény, székletem sincs legalább 5 napja. Remélem tudtok nekem segíteni ebben... Ez normális így?
2008. szept. 27. 17:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Azért nincs székleted és azért nem fogysz mert keveset eszel!Az nem megoldás hogy egy nap pl csak egy almát eszel mert ezzel csak az anyagcseréd lassitod le és a szervezeted elkezd raktározni minden egyes falatot.Egyél normálisan figyelve a szénhidrátokra és folytasd a mozgást(a legjobb a futás)remélem tudtam segiteni!:)
2008. szept. 27. 17:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Kiegészíteném az előző hozzászóló kommentjét azzal hogy a szénhidrátok mellett azért a zsírokra is figyelj. Bár igazából nem baj ha ezekből is van az étrendedben a lényeg hogy minimum 1200 kcal-t azért egyél minden nap. mondjuk 1600-nál többet meg ne nagyon... Az emésztés nagyon sok energiát fogyaszt így vannak olyan ételek amikre azt szokták mondani hogy negatív bennük akalória mert nehezebb megemészteni mint amennyit beviszel vele. ( persze normális keretek közt ) egyél sok rostos ételt - pl szőlőszezon van használd ki...
2008. szept. 28. 11:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi hogy segítettetek, igyekszek a tanácsokat megfogadni, elszánt vagyok és mindenféleképpen le akarok fogyni :-)
2008. szept. 28. 13:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát eléggé elcsodálkoztam azon amit írtál mert 5 nap alatt 2 kiló az nem hogy kevés hanem sok is. Meg a módszer amit folytatsz az teljesen rossz!!! Sürgősen kezd el visszaállni a normális táplálkozásra! Fokozatosan, különben hízni fogsz. Számold ki h az utóbbi pár napban kb mennyi kalóriát vittél be és fokozatosan növeld az adagot. Így remélhetőleg nem fogsz hízni. Számold ki h mennyi az alapanyagcseréd és legalább annyi kalóriát vigyél be a szervezetedbe. Legalább! A fogyás fő titka egyébként az hogy a napi kalória egyenleg minuszban legyen, de ugyanakkor legalább 5 alkalommal étkezz egy nap. Nem kell jóllakni és nem szabad éhséget sem érezned. Az ételeket tekintve fogyassz minden táplálékcsoportból számolva a kalóriatartalommal. Mindenből a soványat és az egészségesebbet válaszd. (pl teljes kiörlésű pékáru, sovány sonka, sovány hús, hal, zöldség, gyümölcs) A kalóriadúsabb dolgokat délelőtt a fehérjéket délután fogyaszd. Az a legjobb ha vacsorása már csak fehérjét eszel esetleg zöldség avyg hamlet kíséretében. A sok víz rendeben van. A helyes mennység testúly/20= hány liter kell naponta. Felfelé kerekítünk mindig ha tört jön ki. Ha sportolsz és sokat izzadsz akkor sport előtt állj rá a mérlegre és sport után is és a különbséget is idd meg vízben.

Aludj legalább 8 órát naponta és jó ha szedsz vmi multivitamin és C-vitamint.

A kalkulátorokat itt találod: [link]

2008. szept. 28. 14:33
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi, rendes vagy h segítesz. Sajnos nem nagyon értek az ilyesmihez, interneten is mindenfélét írnak, hirtelen nem tudtam honnan elkezdeni a dolgot csak onnan, hogy igyekeztem minél kevesebbet enni, így már lassan egy hete kezdtem el a fogyókúrát, jól érzem magam, többet eszek mint eddig, de nagyon odafigyelek arra, hogy mit. Az anyagcserém is helyrejött, igaz még azóta is 2 kilóval vagyok kevesebb, de reménykedek abban hogy kitartó munkával leszalad még vagy 8 :-)
2008. szept. 28. 18:25
 6/9 anonim ***** válasza:
5 nap alatt a 2 kg nagyon jó és azt irtad sok vizet iszol a viz is nyomja a súlyt ne keseredj el sztem jó eredmény 5 nap alatt a 2 kg
2008. szept. 29. 14:18
 7/9 anonim ***** válasza:

5 nap alatt 2 kg az glikogen meg viz urules

ebbol allt a fogyasod, 1 gramm zsir nem egett el

mozgas es normalis taplalkozas nelkul tobbet ne is varj

ezt olvasd el es lefogysz ha van eleg kitartasod:

[link]

2008. szept. 30. 15:21
 8/9 anonim válasza:

Sziasztok! Én 2hete kezdtem egy új módszert a neten találtam rá nagyon jó, jól is érzem magam és használ is nézétek meg.

www.otletekazegeszseghez.hu

2008. okt. 4. 16:42
 9/9 anonim ***** válasza:

szia.Ugyan ez történ velem is :) cs vizet ittam és almát,tornáztam,én is 2kg ot fogytam kb 3-4 nap alatt:/

nkm is lelassult az anyagcserém.Utána pedig már nembírtam tovább és a dupláját ettem mint amit szoktam.Az előző komentekben már leírták,h mit kell tenni a fogyás érdekébe :) Szóval ezt a vizet iszok,almát ezsek féle "diétát" nem ajánlom senkinek .

2010. febr. 2. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!