5 napja fogyókúrázom, nagyon keveset eszek, sok vizet iszok és nem megy a fogyás. Alig 2 kilót ha fogyhattam. Nagyon keveset eszek, van mikor egy nap csak egy almát. Miért nem szaladnak le a kilók?
Hát eléggé elcsodálkoztam azon amit írtál mert 5 nap alatt 2 kiló az nem hogy kevés hanem sok is. Meg a módszer amit folytatsz az teljesen rossz!!! Sürgősen kezd el visszaállni a normális táplálkozásra! Fokozatosan, különben hízni fogsz. Számold ki h az utóbbi pár napban kb mennyi kalóriát vittél be és fokozatosan növeld az adagot. Így remélhetőleg nem fogsz hízni. Számold ki h mennyi az alapanyagcseréd és legalább annyi kalóriát vigyél be a szervezetedbe. Legalább! A fogyás fő titka egyébként az hogy a napi kalória egyenleg minuszban legyen, de ugyanakkor legalább 5 alkalommal étkezz egy nap. Nem kell jóllakni és nem szabad éhséget sem érezned. Az ételeket tekintve fogyassz minden táplálékcsoportból számolva a kalóriatartalommal. Mindenből a soványat és az egészségesebbet válaszd. (pl teljes kiörlésű pékáru, sovány sonka, sovány hús, hal, zöldség, gyümölcs) A kalóriadúsabb dolgokat délelőtt a fehérjéket délután fogyaszd. Az a legjobb ha vacsorása már csak fehérjét eszel esetleg zöldség avyg hamlet kíséretében. A sok víz rendeben van. A helyes mennység testúly/20= hány liter kell naponta. Felfelé kerekítünk mindig ha tört jön ki. Ha sportolsz és sokat izzadsz akkor sport előtt állj rá a mérlegre és sport után is és a különbséget is idd meg vízben.
Aludj legalább 8 órát naponta és jó ha szedsz vmi multivitamin és C-vitamint.
A kalkulátorokat itt találod: [link]
5 nap alatt 2 kg az glikogen meg viz urules
ebbol allt a fogyasod, 1 gramm zsir nem egett el
mozgas es normalis taplalkozas nelkul tobbet ne is varj
ezt olvasd el es lefogysz ha van eleg kitartasod:
Sziasztok! Én 2hete kezdtem egy új módszert a neten találtam rá nagyon jó, jól is érzem magam és használ is nézétek meg.
www.otletekazegeszseghez.hu
szia.Ugyan ez történ velem is :) cs vizet ittam és almát,tornáztam,én is 2kg ot fogytam kb 3-4 nap alatt:/
nkm is lelassult az anyagcserém.Utána pedig már nembírtam tovább és a dupláját ettem mint amit szoktam.Az előző komentekben már leírták,h mit kell tenni a fogyás érdekébe :) Szóval ezt a vizet iszok,almát ezsek féle "diétát" nem ajánlom senkinek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!